FOLLOW ME

December 29, 2012

Tak habis lagi tentang 2012!

Salam,
Haaaa...tadi petang sudah story half. Ni pun maybe la half-half juga. Bergantung kepada tahap kesabaran type gunakan touch screen biri-biri. Kau hado? Aaaaaa!haa! =p

Kenangan manis.
Oh! 2012 adalah ulangtahun ke10 aku dan my other half. Banyak betul asam masin segala yang kami sudah lalui. Masing2 perlu mrmperbaiki diri. Yang elok mari kekalkan, yang kurang sweet sweet mari buang jauh-jauh. Jangan nak simpan2.=p tahniahlah buat diriku dan encik suamiku.SABAR adalag kata kunci bagi usia. Perkahwinan kami. Tiada kesabaran, tahun ke 2 dah bai bai! Hahaha.. * gurau aihhhh =p jangan nak series sangat! Kang jadi skendel citer lain plak. Kiki.. Maklumlah, reporter tak berbayar ni ghamaiiiiii.... =p

To u my dear hubby, thanks alots be my other half for a 10 years. Lagi beberapa hari, akan masuk tahun ke 11.wow! Jom bercuti ke cameron ?. Kahkah! Ayat manis jer nak ajak bercuti khennnn... Hehehe. Love u lots.
Anak-anak yang kian membesar!
Oh! Sangat suka berkongsi tentang anak. Macamkan kau sorang ada anak eh?=p
Abangnya tahun 2013, masok darjah 4 dah! Umor 10 tahun da anak aku?? Haih.. Betol ke ni? Tak mimpi heh?.makin besar, makin bijak, makin demand, mkin nk dgr kata dia. So far alhamdullilah, abang masih dalam kawalan mama dan papa. Belajar rajin2 ye sayang. Tahun 2013 abang akan masuk kelas amanah which is ada banyak peningkatan. Tahun 3 abang kelas ikhlas. I turn to a, datd good. =) proud with u..

Adik pula, semakin tunjuk bijak dia. 2012, 15th nov, adik genap 2 tahun. Da pandai cakap, faham apa arahan mama dan papa. Hee... Sayang adik, sayang abang. Dedua mama papa sayang tau.!

Tukar taska.
2012 juga menjadi saksi adik dan abang bertukar taska. Selama 6tahun abang duduk dengan 'auntie'. Tetiba auntir nak berhenti pulak! So, abang dan adik kena biasakan tempat baru. Aku akui, kos sedikit meningkat. Sebab apa ye? Lambat ambil sket caj ot. Msa ni baru terkenang... Untungnya hantar anak kat auntie dulu. No extra caj, jaga anak kita pun macam jaga anak sendiri! Well! Fitrah manusia kan? Fah takdo baru nak terkenang! =p

Ok, last call.
Pasal kengkawan plak..
Ermm.. Sambung nanti bley? Jari mak lenguh dah nakkk..=p kekkre..

Maafkablah aku kalau banyak typo. Agak susah pakai bb ts ni.* velagak kau kan? =p

Selamat malam u ols!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design