NUFFNANG

FOLLOW ME

Lagi 2012. Its all about frenship.

Monday, December 31, 2012 0 Comments A+ a-

Salam haiii...

2012 kembali mengakrabkan aku dan rakan sekerjaku. Sekejap bergadoh, sekejap bermasam muka, sekejap bermusuh. Di tahun 2012,
kami muhasabah diri, usia makin meningkat, maka seharusnya pikiran dan sikap kami matang sematang usia. Khannnn? Semoga persahabatan kami sentiasa berada dalam keadaan 'bersangka baik'. Amin, InsyaAllah.

Dari alam cyvber to reality.
Aha! Wow gorjes! 1.11.2011-1.11.2012.
Setahun sudah bersama-sama. Macam-macam kerenah. Ada yg baik, ada yang bermuka-muka,ada yg mengapi2kan,ada yang hanya memerhatikan, ada pula yang mengambil kesempatan! Apepun, tshirt wow gorjes telah berjaya dilaksanakan. Insya'Allah kita akan buka batch pink shirt wow tahun 2013 nanti. Misi nak buat birthday collection, gagal kerana ada yg tidak buat payment. So.....duit org tetap duit orang, akan dikembalikan.. Hehehe...maaf ye! =) geng kutu wow gorjes, rm20 dan rm50 berjaya! Walaupun ada 2-3 org yg buat kepala sendirik, yg bayar lambat dan lain2, geng kutu wow ni nak sampai dah ke penghujungnyaaa! Alhamdullillah!!

Semua dlam wow sngat akrab. Ada yg sudah berjumpa banyak kali. Apepun. Bagaimana kita di alam cycber, begitulah juga di reality.. Secara peribadi, aku telah berjumpa nazreen,hani, ummu najah, ana, anis,dll. Alhamdullillah. Kamu semua baikkkk sangat! Semoga perhubungan alam cycber makin diredhai. Amin!.

Yang dekat rasa makin jauh.
Kadangkala, aku rasa seperti tidak mengenali kamu.
Kadngkala , aku rasa seperti kamu tidak menyukai aku.
Kadangkala, sepertu kamu yang tidak mengenali aku.
Kamu dekat dengnku, mengapa persahbatan kita semakin jauh? Jika ini yang terbaik.. Marilah kita redha.

Jika rindukan seseorang, letakkan tangan didada dan baca al-fatihah serta berzikir kepada Allah. Semoga rindu kita sampai dan dirasai olehnya......

Ya. I miss u my fren. =(

Dari alam cyvber, banyak boleh tambah kawan. Ada yg sama minat, ada yg sama macam-macam.....so, macam2 peel. Yela! Kita tak boleh nak suruh orang lain buatapa yang kita suka kan ! So..... Layankan aje.... =).

Tahun 2012 juga pasukan street fighter dibubarkan. Semoga berjaya wahai x sf! Chaiyoooook.

2013, Please be awesome to me ya!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone