FOLLOW ME

November 21, 2012

Random. 1,2,3 till?...

Salam.

Random 1 : Ayiez oooo Ayiez !
Alahai wahai siadik... Lately ni adik susah sangat nak popo. Nape eh sayang?. Sampai gegel2 kaki adik nak popo. Mama cek ubat adik dalam beg taska, hurmm... Langsung kutemui jawapannya. Hm... Ubat lactolite untuk mudahkan popo, langsung x dibuka, bila tak buka, maknakata nak bagi tu mmg tak la kan... Hurmm. Susah juga bila harap kat pengasuh tapi ini yg dapat. Banyak beza antara pengasuh dan jaga budak. Taska dulu, dia mmg mengasuh, maknakata mengasuh, menjaga sambil mendidik budak. Kalau menjaga, kau jaga je laaaa... Hanta 40 budak pun voleyy... Ermm.. Skang mama take over. Mama bagi ubat lactolite berjadual untuk adik. Pagi sekali, malam sekali. Hope lepas ni, adik lebih senang popo eh.

Random 2 : Jangan nak BATU API sangat la oi
Tak suka dengan batu api. Eh, lantak kaulah.. Klu x suka buat cara tak suka. Ni, nampak sangat suka pergunakan orang. Dalam tak baik tu, tetibe jadi baik pulak? Acamtu? Pelik la kan? Daripada memang moncong bley ikat riben tetibe senyum lebau nampak semua gigi? NAmpak permainan tak tu? hurmmm.. Dasar .......... ? Sila isi. :p

Random 3 : Street Fighter vs Makswips.
Yeay ! alhamdullillah, lepas kalah, kalah, kalah, akhirnya menang dengan team yang kami jangka akan kalah juga !  menang 12 - 4 pulak tu. Kira menang besar la jugak ! Tahniah buat line -up , Ken, Hakan dan Gouken. Kalah melawan tapi menang bermaruah. Susah nak explain perasaan. rasa sedih dah berminggu - minggu dah ni ! =p Ape pun, Tahniah genk ! Ada 3 weeks to go untuk kita berperang ! Lepas tu, kita berpisah.............. uhuks T_______T

Random 4 : Datang keje tapi x buat keje.. kau buat ape?
Eeee.... lantaklah, malas nak tegur. Dah besar kot? dah berbulu dah kot? Dah berumur kot? kot kot kot? Kau datang keje, bila bos bagi keje kau marah-marah, ngenpan sana sini, ngomel sana sini.. tanak wat itu, tanak wat ini, Kalau buat pun, sambil hempas2 barang. E......... ape cer ni ! gaji amik plak?Lantak la,.. Kira sendiri la berkat tak berkat tu eh? tanak campo. Sebab u ols ' macam gud - gud ajer.. '

Random 5 : Bola Malaysia vs BangladeshOk. KUCIWA. Sebab dah lead dari minit ke 29 masa pertama. Lagi 5 minit nak abis masa boleh pulak wat aksi bodo yang membolehkan Bangladesh dapat penalty? Ooooooooooooooo! Maka.... bergembira lah pekerja bangladesh di Malaysia ! 

* Car wash - tutup
* Troli shopping takder yang collet
* Pengawal keselamatan banyak apply cuti hari ini
* Tukang cuci tandas cuti
dan lain- lain.

Ahakz ! Come On Malaysia !  BUKTIKAN.

.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design