NUFFNANG

FOLLOW ME

Eh ! November sudah ?

Thursday, November 08, 2012 1 Comments A+ a-

Salam  =)

Dah masuk hari ke 8 bulan November ! dan silalah percaya ! ini adalah entry pertama bulan November ! adeh ... tak tercapai gak cita -cita  1 hari 1 entry. Idea jap ade jap ilang. Macam biskut daaaa...... lagik satu yang jadi pemalas nak blogging sebab new gadjet biri-biri yang touch screen ! aku nak taip lain, lain yang keluar. Kau gatal sangat nak pakai full touch screen kan? Sila rasekannnnn.. wkakakakak ! * ok. tak kelakar * =P

Bercerita tentang hadirnya bulan November, maka akan TERflashback lah 15 November 2010. Kira - kira 2 tahun yang lalu... dah kenapa dengan 2 tahun yang lalu? Sebab putera ke-2 yang kami tunggu sejak 7 tahun yang lalu bakal melihat dunia! ohhh! lihatlah dunia. Ha ha ha .. Sila percaya , sehari sebelum putera ke-2 lahir, berjalan sakan di Jusco Seremban 2. Gi support game KSU - game ape lagi kan? Takkan badminton atau bola jaring lak buat dalam pusat beli belah? Of kozzzz la boling ! dengan kaki da bengkak. Jalan. Ok. Layanzzz... pastu encik somi belanja makan Kenny Rogers ! eh!  wajib tau.. Sebab nanti pantang tak bley makan Kenny selama berbulan²! iskk iskkk iskkk rugi mak nak! =P Esoknya.. haaa ! red dot ! Tros Zasss ke spital. Jam 10 lebih admit LR, jam 12 selesai alhamdullillah ! Heaven giler bile dengar ekkkkk ekkkk sore si tecit! ihiks.

So, kami tak de ape plan nak wat for birthday si ayiez. Doa aje mama dan papa panjatkan untuk anak-anak mama . Pelok ketat² ♥♥♥ . Cumanya hujung bulan 11 ni, kita g berendam lagik ye? Adik suka sangat main air! haha. berendam la korang sampai kecut! kih kih kih. Lepas tu, kita check in mana-mana resort @ hotel, esoknya hadi pelancong kat Melaka pulak. Layankan abangnyer! hahhaa..  =)

Keje punya cerita pulak?
Eh! Semangat ker?
Ye lah! Lepas masuk bengkel hala tuju early Nov hari tu, semangat kerja ni lain macam pulak menyerang . eh! Lantakla orang lain nak kata eh bodek la pulak ! eh ! macam bagus la kau ni. Eh .. sukati aku lah. Aku cuma nak buat benda yang aku suka, yang aku tahu, yang bos - bos aku suka. Kau nak label aku macam-macam, ehhh.. sukati kau laaaa.. mulut kau. Takkan aku nak letop mulut kau lak kan? =p macam tak logik jer pulak. Ini serius ! Semangat kerja aku melonjak². Kadang nak keluar makan pun, alahai sayangnya masa. Yelah! Masa sekarang ni, sangat-sangat pantas berlalu. Aku rasa jadi sangat suka dengan kerja aku . Bila kita suka, kita akan sayang masa, sayang kerja kita dan insya'Allah ikhlas tu akan turut serta. Kita kerja cari rezeki halal for family. JADI? Pastikan Kab Ba Ro Kaf Alif Ta Nun tu ye? Macam mana? Kau fikila sendiri camner nak kasi berkat. Senang cara camni..
Klu rehat masuk lambat 5 menet, balik la lewat 5 menet. Klu sembahyang ambil masa waktu kerja 10 menet, reti-retikan lah kaver balik 10 menet tu kan? Ni belum tolak campur kali bahagi masa gosip la, g toilet mekap - mekap bagai, dok buat online selling lagik., ha! cer rewind balik. =p

Ok. Da abis  kot? Ni sepatutnya entry wish Welcome November ! Tapi dah merapu. Itu lah aku. ha ha ha.

Ok Bye !

1 comments:

Write comments
Saiful Lizan
AUTHOR
November 8, 2012 at 10:58 PM delete

cantik blog nie


tq,
saiful (blog jatuh bangun dalam perniagaan)

http://saiful-lizan.blogspot.com/

Reply
avatar