NUFFNANG

FOLLOW ME

Copy and Paste ! ♥

Wednesday, November 21, 2012 0 Comments A+ a-


Tadddaaaaaaaa !!!
Semalam tengok balik video-video abang apiez yang lama. bertukar handphone baru pun, mama dan papa mesti transfer sekali 'kenangan' best  dengan cinta hati kami. ♥
Banyak sangat video yang mencuit hati mama dan papa. Kebanyakannya video abang apiz tengah belajar nak bercakap, perkataan yang keluar kontot-kontot dan sangat cute! ehhehehe

Pastuuuuuuuuu...
ehhhhhhhh tetiber ...tengok 1 video tu, ehhh macam muka abang, tengok adik lak, ehhhhhhhh macam muka adik ! hahaha memang sejibik la muka mereka, sejibik giler photostad ! Adeh. Yela.. nama pun adik beradik kan? Haruslah sama ye tak? ehehhehe..... suka suka suka sangat ! =p

Ada pulak yang kata ' Iklan Colgate here ' =p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone