NUFFNANG

FOLLOW ME

Percayalah diri sendiri

Friday, October 12, 2012 0 Comments A+ a-




 
Salam :)
Ni hanya berkongsi pandangan. Tiada kena mengena dengan yang bace blog ni atau tidak. ha ha. Kau nak sentap sukati kau lah kan ! ;p

Ok. Ini kisahnya. Si A bertunang dengan Si B, dimana si B adelah bekas BF Si C.Kenapa si A masih nak ganggu si C sedangkan si C dah pun berkahwin dan punyai cahayamata ! kamonla.. baru TUNANG kot? dah tak percaya. Kalau takat berkawan je kot tade ape masalah lah! Lainlah kalau si C itu single mingle oi!
Sok-sok kalau dah kawin, takkan nak jadi Quen Control plak kot? Klu laki kau kerja pejabat, breakfast and lunch dengan rakan pejabat, takkan kau nak sentap kot kan? Kawan opis je kot ! uhuhuh .......

Kenapalah nak kena kacau rumahtangga orang yang dah bahagia. Kenapa nak kena kacau dia dengan telifon opis bagai-bagai? Kenapa eh? gile ke hape.... ohhh!! tak boleh layan la orang camni, sakit otak lol. Sedangkan baru bertunang da tak percaya. Macam mana nak bina kepercayaan itu bila bersama nanti? Adekah..... ala......... nanti dah kawen percaya la tu... huhuh.. please la. Siap boleh ugut si C tu..

" kalau ko taknak kawan aku, maknanya ko masih dengan tunang aku "
" kalau ko tak layan aku, ko masih contact tunang aku"
" kalau ko tak salah, kenapa ko taknak kawan aku? "

eeeeeeeee........... pleasela! si C tu malas nak layan ko, ko tahu tak? Ape motifnyer sampai ke opis pon ko nak kacau? eeeee... sengal nyer popuan!.. !! Kalau ko rase ko da cukup gorjes untuk tunag ko, da cukop baik untuk tunang ko, then kenapa nak ada rasa takut jika ada popuan lain keliling tunang ko. iskkkkkkk tak faham ler haku. ! ..

Kepada si C.. sila jangan layan orang tak bape nak center tu yek! sabarlah! dia tu takut dengan bayang2 sendiri jek........