FOLLOW ME

October 12, 2012

Erk! macam tu ker




Salam =) Eiiii.......... tak berjaya jugak nak update blog hari-hari. Niat tu ade, tapi idea tak mari.. ha ha .. apekah? Tu maknanya malas :p kekekeke hurmmm.. oh! back to the topic. Bila bersosial ni, haruslah jumpa macam-macam kerenah kan? huhu... yang terbaru... bukanlah niat ku nak burukkan die, just jadikan pengajaran je lah eh?.

Ok. kisahnya sekarang ni, terlalu banyak orang yang bukak group kutu, tetapi jenis kutu barang. Ade la termenyembang dengan seorang rakan.. TERMENYEMBANG yer! perkataan ko..... tak henggat jula! ;p Kawan tu tanya haku, ade kenal ke kengkawan yang buat kutu barang terutamanya kutu gadjet? Kita pun kate , so far ade la kenal.... oklah, barang pun dapat .. pastu boleh dia berkata sedemikian........
-
-
-
-
-
-
-
-
-

" Akak kalau main kutu barang ni, akak nak yang awal-awal aje.. yelah, klu barang tak memenuhi citarasa akak, akak tak continue bayar dah " 

ehhh...........apekah semua ni? tidakkah die tahu barang yang dia da dapat itu, hasil ansuran bersama rakan kutu batch yang sama? abis? klu dia tak continue bayar, yang lain ni nganga jek ke?? sedap nyer bahasa.!  takut gak main kutu online ni, takut terkena! tapi so far alhamdullillah, anak-anak kutu ku semua baik-baik belaka, ! ade masalah, inform, takdpat bayar ontime inform..... at least tak pending sampai lama-lama la. huhuh......

pengajaran yang ku dapat... adelah....... ___________________________ ! 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design