FOLLOW ME

September 8, 2012

R I N D U

Salam,

Malam yg sunyi. Encik suami ada plan dengaan rakan2 belajarnya dulu. Masa takde anak lagi 9 year ago, memang daku follow dah, kemana sahaja encik suami pergi. Sarat mengandung pun polow gaks. Yela, duk uma sensorang, sure busan tahap cipan kan. Hahahah!
Skang da ada anak 2. Sorang 9 tahun, sorang lagi setahun 10 bulan! Tak larat le daku nak jaga die. Time ni memang tengah nak exploreee. Je. Baik duk umah ye tak?! :p

Tetiber rindu..
Rindu dengan mak.
Walhal, mak bukan jauh mane pun. Daku Nilai, mak Bangi. Haha.. Macam la kampung kat JB ke atau Ganu kan?!
Rindu datang bile petang semalam g makan kat Adam Jijan, ternampak 1 makcik ni mmg sebijik rupa mak. Cara jalan, cara minum, cara pegang handbag. Pakaian, cara pandang dll... Urmm... Rindu mak lah!. ;p

Tetiber rindu..
Arwah angah. Takde lagi org call along tanya tentang mak. Takde. Lagi org nak pinjam along 10-20 rm! Huhu. Semooga angah tenang disana$ Al-Fatihah.

Tetiber rindu..
Encik suami... Kalau die ada kat umah, mesti dgr dia punya suara main dengan adik. Terkekek kekek adik. Haha. Esook papa balik kan?! Huhu

Tetiber rindu...
Staf maktabah batch 1. Yg sporting! Sempoi! Tak jaga tepi kain, tak berkira... Dan yg penting! Masa tu semua muda!! Hahahha..

Selamat malam u ols.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design