FOLLOW ME

September 8, 2012

Orang tak nampak, Allah nampak. =)

Salam,
Mula-mula sekali tentulah sangat suka sebab akan terus berkongsi dengan id 'lurveelivestorys' ini. =) yeay yeay yeay! Sangat buta IT tau, sampaikan berbulan-bulan tak selesai masalah. Tapi kenapa malam ni boleh settle he? Agaknya daku buat dengan amat bertenang dan cool down. Anak-anak pun da tido, so..tumpuan tu lebih sket kot! Ahakz..

Berbalik kepada tajuk yg agak series itu.. -_- !
Nak buat point-point aje aci tak? Sebba mata pun dah pedih, berjam-jam dah hadap lappy. kikikiki ! - semangat tau ! -

♥ Biarlah 'balik-balik kita' sedangkan yang lain dok besarkan bontot dan apa yang sepatutnya.
♥ Biarlah kita lapor dikala orang lain sedap g cekik nasi lemak bagai².
♥ Biarlah kita dianggap tak penting oleh sebahagian itu, tapi penting buat sebahagian ini.
♥ Biarlah mereka nak buat ape yg mereka suka. Sebab mungkin tempat tu, keluarga mereka ade share.

Biarlah......biarlah manusia sesama manusia tak nampak, tapi Allah nampak, Allah tahu. =) Dah tak payah nak semak-semak kepala nak fk, apesal aku, aku aku je.. Ikhlaskan diri, tak dapat ganjaran hari ini, Kat sana Insya'Allah. yakin! Buar selagi mampu. Asal tak tutup periuk nasi orang lain sudah ! Malas dah nak amik port pasal orang tak bape nak matang ni. tau 'buat muka' aje. Gorjes ke? Bila buat 'muka' macam tu ? gojes? ha ha .. letey nak layan.

Masih dalam bulan Raya ni.. tapi perangai rupa tu gak. Serupa takyah minta maaf kan? Kau minta maaf ni, dua menet pastu kena umpat. haha.. sampai sudah tak abis. So, sila jangan layan orang-orang macam ni. Biarkannnnnn...... !

#sentap Ke? # AAK? =p



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design