FOLLOW ME

September 24, 2012

Eeee.....! X suke lah!

Salam :)
3 days tak updte. Bukan ape. Tahap malas mcm siput vavi dah nak bukak blog. Klu time rehat @ opis pun malas. Nak bukak thru BB, bace bolehlah. Nak update takde idea. Ha ha ! Voley?! Nak bukak dashboard setting @ opis sangatla menguji tahap kesabaran ai tauk! Line hagaknye. Sebab nak bukak web rasmi pun ala-ala kekura uols. Taktahu la pasal ape. Sabar ajelah kan?!

Sebab lain.......
Tadaaaaaaa! Tak suke a.k.a tak biasa lagi dengan setting dashboard yang baru. Memangla orang kata, alah bisa tegal biasa. Tapi aku BULUH. Makan mase gak ah nak Biase khennnnn ;p

Sebab lain.....
Tak boleh bukak dashboard blog thru blekberi. Oh! Kenapakah? Adekah telipon blekberi aku dah jadi telipon cap siput gaks! Oh pelis. Kaloo nak jadi telipon baru pun tunggu Jan 2013 boleh?! Ha ha. *kau ado?! ;p

Sebab lain....
Aku sangat sangat sangat sibuk sekarang. Banyak idea dan pembaharuan yg ingin dibawa... Insya'Allah slowly! Yippppie! Hiks hisk.

P/s : Kalau dah jawatan ** .......!! maknanya tugas utama kau adelah?! .... Ha ha. Sendiri mauuuuuu tahu la khen... Mase interview kan mahennn lagi kau kata semua voley....... !;P urmmm... Surat layang? Oh yes. I Think... I Think yea.. I Know Who Type and Print dat! Ha ha ha... Layannnnkan aje sandiwaramu iteww... ;p

Oh! Panjang la puleks. Ok. Bye. Jari saket lah. :p hehehhehehehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design