FOLLOW ME

August 23, 2012

Snappin' Raya Raya Raya - Part 1

As-salam.

After hampir a week tak menulis.

Tonite i'm back! ahahaha.. penting ke update ni? Ade ke yang nak bace?

ha ha ha .. !!

Takder masalahhhh ,, ;p


Selamat Hari Raya u ols.

Perut penuh ngan lemang, rendang ketupat segala! ekekeke

Jom! nak share a few pixca's


Actually baju merah ni semua hari raya ke-2. Semua pakai merah. Aku satu family laaa.. ;p . Hari Raya kedua we ols visit Sedara belah mak di Sentul dan Klang, Mak Teh belah abah di Cheras.


Ha ha ha .. kat ru,ah orang bagai-bagai pun boleh posing-posing yek ! layanzzz



Me with adik yang bongsu. Dengan anak-anak daku dan anak buah. he he ..

Amirul dan Amira busukkk!!


My kids with Amira shomell




Kad Raya dari anakanda Hafiz kepada Papa.
* Sedey pulak membacenyer ;p



Kad Raya dari anakanda Hafiz untuk mamanyer..

* Lagi sebak membacanye.. ha ha

Lepas ni ko basuh kasut sendiri ok? ;p

kah3



My Heart and My Soul.

Ibu dan Ayah yang tercinta.

Sangat purple la ye? ;p

Abah = Mak = Adik Bongsu * Syuada



Atok dengan Ayiez. Cucu yang paling sukar didekati.

Ibarat Jinak-Jinak merpati.


Acik's Family. Amirul buat spoil pix je lah sayang! ha ha ha

Act adik ku alang beraya di Kedah.. so no pixca candid here! ;(


Mira Comel!!

The Only Lil Gegel in Da House!





0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design