NUFFNANG

FOLLOW ME

Kisah Baju Raya kami.

Tuesday, August 14, 2012 1 Comments A+ a-

Alhamdullillah, persiapan raya kami tahun ni agak meriah. Walaupun kesedihan masih ada, yang masih bernafas haruslah meneruskan kehidupan. Arwah adikku tenang di'sana' Insya'Allah.....

Baju Raya kami bertemakan _______! Tettt!!! Seperaiss!! :d kalau seperti tahun2 sebelumnya, pergi je Butik Fie Collection tu, tanya jer, kaler ape yg ada baju melayu saiz XXL dan baju melayu budak saiz 1? Kalau ada, kami rembat je kaler itu. Tahun ni berlainan pulak u ols. Hubby tetap nak cari kaler _______ tettt! Tu. :p *poyo kau kan?! *

So, dari satu kedai, ke kedai lain mencari baju kaler ______tettt! ;p Bila jumpa for kids, takde pulak for ayah. Hurmmm payahnyerrrr. Dahtu, selalu jumpa kalerr tettt______ ! Yang tak kena tekak suami. Haish!, memilih ye. ;p So, pada hari Rabu minggu lepas memang kami Saje-Saje membazir masa servey kedai baju. Apa yang daku bawa pulang?! Jeng Jeng.......

SERUNDING aje.
Datang jejauh dari Nilai ke Bangi, hajat nak beli baju, last2 aku bawak balik serunding?! Ok nice. ;p ....

Sebagai menutup kekucewaan bersopeng ala-ala window sopeng pada Rabu lepas, Sabtu baru ni we ols ke destinasi sopeng lagi. Tapi dari rumah dah buat perancangan lain!....

"Kami akan rembat je baju kaler _____ tettt!! " Kalau kedai A ada baju si ayah, beli jer, kalau kedai B ada baju si adik, beli je... Haish...kalau nak 1 kedai ada baju satu keluarga, tunggu aku bukak kedai ye .! ;p kah3.

So... Plan itu berjaya! Alhamdullillah. Adik ada, abang ada, mama ada papa pun ada. Yeay!! Boleh raye.

Ini hanyalah secebis coretan kisah 1 hari membeli baju raye! ;p

TBC - aku ngantok. ZzzZzzzzzzz ;p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

Write comments
C'Jai
AUTHOR
August 14, 2012 at 11:29 PM delete

wah..meriah la raya tahun ni ye... akak tahun ni simple je..lebihkan untuk anak2..hehe..

Reply
avatar