FOLLOW ME

July 19, 2012

Ka Ho Na Pyar Hai

MOOD Hindustan is ON.
Ni semua penangan cerite hindustan @ TV2 jam 10 malam tadi.

Lagu2 dalam cerita ini semua best2 belaka!. Cerita hisdustan dahulu dan sekarang sangat berbeza!

Tak percaya?

Hindustan dulu...
Kalau bab lagu tu.. Bagi kat depa... Satu negeri dok keluaq. Walaupun depa buat konsert di Australia ka, New Zealand kaaaa..... Dalam Pub kat London kaa....penuh orang depa! Kikiki.
Kalau sekarang, dah mula dah, dok ada bangsa lain juin sekali.. Ahakzzz....

Lagipun, masih jatuh cinta dengan Shah Rukh Khan... Stylo sangat bila dance, walopun mulut kumat kamit miming jer kan?! Hahahaha......

Hero bez : SRK!!
Heroin bez : Juhi Chawla, Mahima, Kajol, prety Zinta!
Ahakz!

Hero heroin sekarang tak boleh tanding la haishhh....
Adekah kerana peningkatan usia daku? Kihkih!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design