FOLLOW ME

July 9, 2012

From Alor Star - episode 2 :D

Haiii!! Live from Alor Star!! :D
What? Pixcaa? Haha, laterrr lah yeah! :D upload via lappy la. Nanti. Baru la ohsem!! :D

Oh yeahh! Pejam celik pejam celik, da dekat 9 hari tinggalkan rumah dan berkampung di Sri Malaysia Alor Star! Hahaha. Terbaek wooook! Yelah!! Tuan Rumah Sukum this year adelah Universiti Utara Malaysia (UUM) ....jauh nooo.... Sintok Kedah Nun! ;) Vanue Tenpin Boling di Alor Star. So, untuk jimat masa travel everyday yang ambil masa 40-60 min (ikut laluan biasa, yang akan jem waktu pagi) baik kami duduk homestay @ hotel di alor star! 5 minit sampai! Tak payah rushing, boleh balik rehat dibilik bila2 masa! Ha ha ha!!

So...jangan la kata team boling ni demand sangat kan? Kami kuar duit poket sendiri, takde sape sponser pun! Moralnya. Kau nak ke kau tanak? Kalau kau nak, sila la simpan duit ! Kalau kau tanak, sukati kau lah kan?!.. atau, dalam erti kata lain, kalau kau nak senang, pandaila kau buat keputusan! Kalau kau nak susah payah, pagi2 bangun jam 6. Naik bas 6.30, sampai Alor star jam 7.30, sarapan bla - bla..then berjuang, sukati kaulah! :D:D (aku senyum tauuuuu ) :D

Ok. Today sangat penat! Team event lelaki dari jam 9 pagi smpai jam 5 petang! Kau ade!?.... :d hahahah.. Anak kecik aku.. 3-4 kali bangun, tido! Alhamdullillah, dia tak kisah bunyi bising. Senangggg nak jaga. :)

Result :
Single aku : total pinfall 867 : avg 155
Double aku : total pinfall 986 : avg 160
Team : esok nak berjuang. *hey! Doakan aku tau! Target nak buat 1100 jatuhan pin, agar aku layak main masters! Hehhehheeh.. Amin! Amin! Amin Ya Rabb!

Banyak lagi nak cerita sebenarnya! Nanti bila2 aku free dan busan, aku update eh?. Skang nak rehat! Esok pagi nak berjuang! Hahah * dah macam tentera kau! :p

Bye! Have a good day!
With Love from Alor Star!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

Yana Libra said...

terer gak akak main boling ye~ :)

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design