NUFFNANG

FOLLOW ME

[FB's GROUP] Wow ~ Gorgeos!

Wednesday, July 25, 2012 3 Comments A+ a-

Salam =)


Kali ini nak update tentang Group Wow ~ Gorgeos

Ape itu WOW - Wanita oh! Wanita Gorjes!

Yela.. semua wanita adalah gorjes kan? =p

Admin-Admin Group ni semua bez. We think Out of The Box.

Kami berkongsi segala-galanya.

Sedih + Pedih + Gembira + Duka + Eksaited + Nak pandangan + Kongsi Resepi? + Diary Anak-anak + Dll =)


Ahli group tak ramai pun.. baru 215 orang. Kami stick dengan yang ada. Kerana kami mahu menjadi akrab diantara satu sama lain. Kami mahu mengenali antara satu sama lain. Jika terlalu ramai, maka ukhuwah itu tidak terjalin. Maka, jadilah ianya group yang hanya sebagai tempat bercerita. =) * pandangan daku.




Beberapa bulan yang lepas, Para admin bercadang ingin membuat T'shirt Gorjes. Dengan bantuan salah seorang ahli kami, Ana Shamsuri... maka terjadilah 2-3 design yang gorjes! ekeke..


Jom Lihat.




Design 1 :Design ni la yang paling ramai voting... Chanteq bangat deh? =p


Tapi sayang... design ni agak beso untuk di print so tak cantek. Takpe.. kami simpan design ni dan cuba kecilkan design ini for 2nd shirt u ols.. :p


Ni design ke-2 dari designer Wow Gorjes! ada bibir bawah tu ko .. hak hak hak.. Terasa seksi gitu :p


And lastly, inilah yang terhasil.. Cantik sangat. First tengok macam rekaan batik pun ada.
Ha ha ha .. ramai kata kain yang berkualiti. TERBAEK. Siap ada logi facebook lagi tu! kahkahkah.!!

T'shirt ini kami buka tempahan untuk lengan pendek dan lengan panjang. So, pilihlah yang sesuai dengan ahli group.

T'shirt ini brand Oren Sport, so.. sangat sedap dipakai ya uols.
harga tshirt lengan pendek = RM20.00
harga tshirt lengan panjang = RM23.00


Tadaaaaaaaaaaaaaaaa.... baju dalam proses printingg


Yeah .................... All women Are Gorgeos!


Creadit To Mr. Ayoy Dassler ye!







3 comments

Write comments
July 25, 2012 at 3:05 PM delete

masih ternanti tshirt nie..tak sabar dah thanks aju...

Reply
avatar
INA_Noorlina
AUTHOR
July 25, 2012 at 3:27 PM delete

:) bju cantekkk kain pon beshh. tq ajula & sume admin yg gojez..bjaya gak hasilkan baju utk grup kte

Reply
avatar