FOLLOW ME

June 5, 2012

[Short] = No. 1 - 10

As-Salam =)
Its numbering story's

1. HAPPY, sebab angah dah sedar, dah kenal siapa yang panggil dia, yang duduk depan mata dia. Skang menjalani dialisis. Harap sangat buah pinggang dia tak rosak ke-2-duanya.

2. PENING , sebab sudah 3 malam tidur lambat. Ni semua angkara dak tetonet. Ape hal tah, bangun jam 10 malam, tio jam 1.30 pagi!. Belum lagi dia rengek2 ngengada jam 3-4 pagi!

3. SYUKUR , Skang ada duit lebih sikit, so.. boleh la nak beli apa yang HATI nak. =)

4. KERJA, Kalaupun kita tahu ada orang yang berkata pasal kita, kita jadilah 'cicak yang pekak' ea?

5. KENYANG , Masa menaip entry ini, aku tersangatla kenyang. Baru lepas makan The Chicken Rice Shop. Fuh. Alhamdullillah.

6. SAKIT mata , bukak-bukak FB notification Photo's of U. Haish........... rasa nak remove gambar sekali dengan tuan punya FB tu. Aci tak?

7. Nak g jumpa tokei baju nak bayar cash duit tempahan t'shirt Gorgeos.! * Fuh..... dalam hati legaaaaaaaaa siap jugak! *

8. I in LOVE with TAB. * Sebab semalam g testing2 TAB kat The Mines. Agak menarik gak eh?

9. Dalam pada masa yang sama, aku sayang BB, cuma tengah fikir-fikir nak upgrade ke BB BOLD yang baru tue. :p

10. ohh......... nak cari SOFA kaler MERAH. lalalalal..............


1 comments:

cweet pinky said...

sape saket buah pinggang tuh ? siblings kerr ?

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design