FOLLOW ME

June 21, 2012

Bila Boring Melanda................

Duty 2.00 petang sampai 10.00 malam.

Kaunter sangat sejuks.

Beli handgloves kaler hitam yang somel dan murah itew..

Pakai sampai lebam...

Jari pun da pucat.

Sangat sangat sangat sangat sejukssssssss!


Bila dah buhsan, Men FB .

Men segala APPS yang ado.

Ha ha ha ha ....

Antaranya?


SCROLL DOWN.


=p


** Gambaq ni.. bukti nak tunjukkan betapa sejuk gile tahap ape tak tahu!

Blazer + glove + stokin + selimut. Pun tak dapat nak tampung kesejukan itew ...

Ade ke geng Fb kata isteri Taliban terlepas? caitttttt ;p



Ni antara APPS yang main.

Klu tak kuat IMAN, konpem kau TERPERASAN lebih! wakakakak



Aku duty dengan Ana. Call Mcdonalds delivery. Order itu ini, bla bla, RM 45.00 dia kata dalam 45 minit! What? After 10 minutes, ada lil Indian Call katanya Mcd tak deliver To Kubah Biru sebab jauh? WTF...................................... orang dah la lapo!!!!!



1 comments:

Yana Libra said...

cam kat luar negara dah~ :p

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design