FOLLOW ME

May 20, 2012

Story Selection Maksak 2012 @ U Bowl Seremban 2.

Camner nak story about my feelings? Sedih? Tak sangatla, sebab ini kan first trial!.. Its good for us! Satu pendedahan. Selain inter University, lepas ni setiap tahun kena ambil cabaran berentap untuk mewakili Negeri Sembilan dalam boling!

Ha ha ha!! Sounds mcm good - good je eh? Sukan U pun x bawa balik pingat! Ni kan plak nak berangan tok wakil negeri! Hhhaha, jangan ingat aku tatau hangpa dok mengata aku ler! Sekurang2nya kita kena berani sahut cabaran! Agak ralat jugalah sebab avg wanita sekadar 16+ saje tros layak wakil MAKSAK N.9! Aku, main inter varsity pun paling rendah avg 15+, paling tinggi avg 195! Memang bukan rezeki aku dan kawan2 Kubah Biru kali ini!...

Agak ralat, sebab lepas 2 blok, terus masuk blok jam 4 tanpa penyelenggaraan lane. Maksudnya, tiada "oiling lane" untuk blok seterusnya. Makanya!! Terpaksa la we ols main lane kayu yang sangat kering kontang, Tidak boleh berlaku 1 board silap throw. Akan ziarah ke longkang la jawabnyer! Haha! Funny lolz!! Bermain 5 game dlm keadaan kering kontang, menyebabkan aku terpaksa menyepin guna thumb! Dan kali ke 3 aku pakai skin patch, sbb sudah injured. ;). Tak penah2 aku men 5 game sampai kena guna skin patch! This is first time, terbaik bukan?

Dengan lane ibarat " playwood" , bola jem , pin jem, pin setting tah pape... Marshal syok dok makan bege, without pantau lane, tekan button 14 kali pun x settle2 lagi, haha, pastu...lane terbaiklah! Mencalarkan bola pionerr aku.. Makan dalam ah!!...

Jika pemilihan MAKSAK akan kekal buat di U BOWL seremban 2 ini, makanya, aku harus tanamkan sikap " I LOVE WOOD LANE! Ahakss " ...

Apa-apapun, sangat bez dengan pengamalan baru ni!!.... Insya'Allah tahun depan!! Tahniah En Jalal.. Ada juga wakil Kubah Biru wakil N9 game boling tenpin!! Grats!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design