FOLLOW ME

May 25, 2012

Sekitar Tonomen Boling. Pinggg!!!!!!

Alhamdullillah, selesai juga menTONOMENkan diri di lane yang gerun a.k.a KAYU @ Wood Lane. haha...seperti jangkaan, memang tak perform ler game di lane itew. tapi layankan ajerr kann =) Bowlers kena try n error semua lane. Suka atau tidak. TERPAKSA.

Jom layanz pixca .!


Ini team daku.

No.2 keseluruhan.

Nama team : Fighter's!



Ajulaa the Spinners? kahkahkah!

Voleyy la daripada takder! ;p

Aku rasa badan aku tak lurus ke dpn, sb tu asek senget jer bola. hahahha


Naza the Hooker's

Lakiku serams sujuk nak men kat wood lane.. sekali.........

dia yang on form masa tonomen tu! On form la sbb main lane kayu boleh naik 17+ kan!


Ni la PIALA REBUTAN.




Hadiah hamper yang ditawarkan!




Apapun........ bestlah!

Tahniah teammates!


2 comments:

Yana Libra said...

boling best..hehe~~

ah yoy said...

pergh.. apa kes sedepa dari foul line tu. kihkih

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design