NUFFNANG

FOLLOW ME

Mama cycber..

Wednesday, May 23, 2012 4 Comments A+ a-

Hai =)
Rasa cam tak cukup jari jemari. Errr....pinjam jemarimu boleh?...... Sedar tak sedar, ramai rakan cycber menaruh kepercayaan. Tapi kalau kata orang yang dengki, dia akan kata

" ala... Kawan cycber ko tu semuanya malas! Sebab tu ko yang kena buat. "

Kalau kawan yang supportive...akan kata mcm ni plak

" Wahhh!! Chaiyok2 ajulaa.... Utamakan yg penting"

Nampak beza tak? Daripada kita serabut nak fikir tahap kedengkian orang lain, lebih baik kita fokus pada apa yang sepatutnya kita fokuskan! Kan? :p

Ada 3 blog nak kendalikan..
1. Blog peribadi yang tak berapa nak cute neh.
2. Blog pasukan boling kubah biru. Xmau jd "hutan" dah
3. Blog biz handbag segala.

Ada 1 page nak kendalikan.
1. Page FB Nazura's Online shoppe.

Ada 3 group kutu nak selia.
1. Geng kutu FB
2. Geng kutu 6 bulan.
3. Geng kutu kutu

Ada 1 page lepak dan borak nak jaga.
1. Wow- Gorjes!
* seb baik admin ramai, kurang sket beban! ... Chaiyok korang!!

Haha.. Semoga aku sukses lah eh!?. Kena cool n steady!
Sesibuk mana pun mama.... Mama kena dahulukan keluarga dan anak2 mama! Don't worry... Juz call me when u need me k dear? Peace!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments

Write comments
zera eira
AUTHOR
May 23, 2012 at 10:04 PM delete

mak aihhh. banyak nauuu. pening nnt. :O

Reply
avatar
Ardini Izzati
AUTHOR
May 24, 2012 at 2:41 AM delete

Banyaknyaa, sis! Larat ke? Haha. Papehal pun, buat keje leklok. Chaiyokk you can do it! Boleh jadi SuperMak ni :)

Reply
avatar
May 24, 2012 at 9:34 AM delete

byknya.. kena manage schedule bebetul ni.. apepun good luck k! yup, family come first..~♥

Reply
avatar
May 24, 2012 at 1:47 PM delete

kena suruh MARK, EN GOOGLE bg pingat pasni kat jula. hehehhe

Reply
avatar