NUFFNANG

FOLLOW ME

Hari untuk daku dan Birthday my other half. ♥

Monday, May 14, 2012 0 Comments A+ a-

Hari Ibu. Bak kata UAI, jika nak smbut, kenanglah ibu kamu, jika takut terpesong Akidah, usahlah. Cer google kenapa adanya mother's day. Bagi daku, every day is my big day, everyday is mother's day! .. Tak salah nak raikan ibu, pastikan niat kita betul. Insya'Allah. Yakinlah!!

Macam seperti selalu, nothing special bila datangnya hari ibu. Sebab, hari2 anak-anak dan my other half menggembirakan daku. That's enuff. Anak-anak tolong wat keje2 rumah ringankan beban mamanya pun dah kira hadiah besoo gitu. Apatah lagi jika my other half tolong masak gilir2 hari keje kan?. Tidak mahu membanding2kan suami kamu dengan suamiku. Tentu berbeza. Kenapa dia pasangan kamu, kenapa pulak dia pasangan daku. Tentu ada sedikit kebaikan disebalik sikapnya. . Syukur. Bahtera sudah mula mengira masuk ke tahun ke 11. How fast?.......

Last 2 years, apiz hadiahkan mamanya replika love yang dia buat sendiri. How sweet honey! Mama love it!!... This year apiz bagi mama kad buatan sendiri. Juz nice, and so colourful. Hehhe. Mama like it dear! .mama doakan apiz jadi anak yg soleh, berbakti pada ibu bapa, dan negara!!.... Amin3!!...adik pulak!, give mama apa yek? Hihi... Adik buat mama ketawa je... Sejak2 pandai cakap ni kan....adik sangat kelakarr....

Abang jadi babang
Air jadi yayir
Makan jadi amam
Atok jadi yatok
Nenek jadi enek

Mama dan papa takyah masok list, sbb 2 perkataan tu adik paling tere!!!! Ape sahaja mama, papa dan abang makan, dia wajib rasa! Hihi ...layan je la nak oiii.....

Today juga besday papa. Nothing speacial, coz papa x suka sambut2 beday ni . Same cam haku la.... Wish pun da cukup!!! Hari ni kami makan western je kat rumah! Disediakan ooleh papa sendiri. Hahah, tuan nyer besday siapkn food for us! Tq pa! Apiz bg papa 1 A plus plus! Sedap noo la tu, smpai bagi A plus plus :D

Mama dan anak2 doakan papa panjang umur, sihat tubuh badan, agar kita boleh menjalani idup berkeluarga sehingga ke syurga NYA. , murah rezeki dan dilimpahi kebaikan selamailamanya. Amin!!!
Bye! Penat daku taip neh.... :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone