NUFFNANG

FOLLOW ME

Game Boling 22/5/2012

Wednesday, May 23, 2012 0 Comments A+ a-

Pertama sekali, nak ucap TAHNIAH dekat Kak Roslina. Welcome Back to bowling arena! hehe, Rezeki akak. Saya memang dah menyaiko diri sendiri dengan condition lane yang tak sesuai dengan cara realease saya tu. Kalau rakan-rakan team mate yang Juara, takder masalah pada saya :) Banggaaaa-bangaaaa sey! kihkih.

Teruk-teruk aku main pun, no.4. Yang foul banyak giler pun ada placing. Tapi malas nak komplen lah! sebab , bukan even aku pun kan! Nak sibuk-sibuk watpe? Sepatutnya yang mengurus lah....... =)

Apapun, Tahniah..
Kebanyakan yang wakil KUBAH BIRU, ada top placing. Dan itu membuktikan, kalian memang layak wakil KUBAH BIRU, no wonder. =)

Tahniah.!