NUFFNANG

FOLLOW ME

Besday Gurl Kena KIDNAP!

Tuesday, May 22, 2012 1 Comments A+ a-

Ni la besday girl yang kena culik tu ha....Diculik pada hari lahir plak tu!!
Lepas sambut besday je... diculik bawa ke rumah daku untuk 7 hari! Kenapa ehh?

Ni la kek untuk BIRTHDAY GURL je. Orang lain tengok je ehh? ha ha ha !! Kejam kan daku? Tak la nak kejam sangat! cuma, daku beli kek kecik untuk adik je, yang lain, makan la KFC tu ha!! Berapa haribulan ne? Nak belanja KEK besau2!! :p

** Hope adik suka sling bag pink pink tu yep! :p

Adik dikidnap untuk bantu daku jaga ayiez time daku ada game boling pada 19 Mei ritu! Mana ley fokus, kalau dak tecit tu takder bb sitter!! Kelaut Merah daku main kanggggggg...
Tq Usu!! malam ni, 22/5 pun ko kena jaga 2 anakandaku itew.. hehehe...... Yang si abang takpe.. dia da BIG BOY. Yang tetonet tu.. pantang nampak eskulator.... dan tangga! kang, dia terus terjah! Penat ko kangggggg =p

Ape - Apepun. GOOD LUCK tuk team aku malam ni! Chaiyokkkkkk!!
** By the way ** Happy Birthday USU!!


1 comments:

Write comments
Ardini Izzati
AUTHOR
May 22, 2012 at 1:49 PM delete

Happy birthday to your sis. Goodluck tauu, kak :)

Reply
avatar