NUFFNANG

FOLLOW ME

Alhamdullillah. Sujud Syukur pada-MU Ya Allah.

Sunday, May 06, 2012 4 Comments A+ a-

Alhamdullillah, genap 6 hari angah dalam ICU tidak sedarkan diri. Alhamdullillah, perkhabaran gembira diterima daripada ibu, ayah dan acik yang ke hospital hari ini ( 5 Mei 12 ) . Angah sudah sedar. Alhamdullillah! Menitik airmata bila mendapat perkhabaran gembira itu dari HTAR. Ku bersujud tanda syukurku pada-MU. Terasa doa dimakbulkan! Terima kasih Ya Allah! Ya Allah! Ya Allah! .

Bbm dengan acik : Cik, abang mie caner?
Acik reply : abang mie da sedar dah. Dia tengah makan bubur, pastu minta belikan roti kaya. Haha!! * adik laki aku ni memang kuat makan!! *.... Sian dier, sure lapau kan?!.

Aku msd emak : Mak, emi caner? Da sedar lom?
Emak reply : emi da sedar dah! Alhamdullillah! , esok pindah wad biasa!.. * rasa cam boleh bace je msg mak dlm nada gembira * . Heheheh

Syukur Ya Allah! .. Gembira rasa hati. To Angah! Semoga lekas sembuh sepenuhnya! Dan boleh terus berbakti pada negara! Hahah, * adikku ni polis * :D ...

Esok nak jumpa abah la kot. Nak dengar full story apa yg doc kata pasal adik. :))
Terima kasih pada semua rakan yg ambil berat. Bertanya khabar tentang daku melalui msg, bbm, whatapps, email n so on. Maaf aku x reply, sebab jiwa pun serabut!! .... Terima kasih juga pada yg mendoakan kesejahteraan dan keselamatan adikku azmee.

Daku offline dulu ea. Mata ngantok da neh........
Nite!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments

Write comments
May 6, 2012 at 10:16 AM delete

Alhamdulillah semoga Angah kembali sihat seperti dulu...sampaikan salam saya pada angah...kami di sini doakan yang terbaik untuknya....

Mudah-mudahan Allah makbulkan....

Reply
avatar
♥ Elin ♥
AUTHOR
May 7, 2012 at 11:34 AM delete

syukur alhamdulillah.

Reply
avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
May 7, 2012 at 3:22 PM delete

alhamdulillah...
semoga cepat cepat sembuh sepenuhnya yer

btw salam kenal
i singgah n follow u ok

Reply
avatar