NUFFNANG

FOLLOW ME

DIARY | Wiken hari Family

Sunday, April 15, 2012 3 Comments A+ a-

Ahhhh...mata da ngantok. Ngantok.. Ngantok... Tapi kenot sleep. Si kecik aktif amattt..Ayohai. Anak oo anak. Seb baik esok hari minggu. Kalo esok hari isnin? waaaaa........nangis berlagu dangdut mak ko ni.


Sabtu hari berlibur bersama keluarga. Plannya mahu ke taman @ Bangi. Sekali ujan daaaaaaa.. maka!! plan bertukaq ke Alamanda Putrajaya, Lihat la aksi putera berdua. T_______T Penat tak terkata diriku ini. ;(
Simpati tak? ka kah kah hak tuiiiii puiiiiiii!! :D


Let's da picca story U ha?



Si adik yang kepenatan. Yela....jalan sana jalan sini. Baru 4 bulan dapat kaki kan? Ape lagiiiii.. Exploreeeeeee ...... Jalan-jalan dalam Carefour, pantang jumpa tmpt duduk, dia duduk. ha ha ha! Tau pun penat kan? Kalo mama dukung awak yang 11 kilo ni? Lenguh tangan mama sebab dukung awak 1 jam dari memboling 10 game!


Si adik tunjuk protes sama abang. Sebab abang tak kasi die duduk kat bahagian bawah tu! Kau ingat kau 3 kilo? huhuh, kalo patah menatang tu, camner?

Hai, saya ayiez. Mama pie yang notty. p/s : Seluar jean saya tu turun temurun dari abang saya punya. Cantik kan? Mama kata tanak belikan yang baru, sebab mahal...Satu sebab lagi sebab saya cepat DEMOK. huhuh... :p


Ini si abang. Da biasa.....jalan - jalan mesti dapat toy. Hari ni pau papa kete kontrol price 45 hengget. Adeh! Lom gaji la anak!!

Itu la ceritanya....... penat berjalan, terasa sampai LA ni...... nak tidooo, ayiz, tido la........ eh eh eh ?


K BAI




3 comments

Write comments
April 15, 2012 at 8:35 PM delete

hehe.. si jantung hati kakak ajulaa :)
comel.. dia nak mintak keta kontrol ehh?? alaa.. dia tersalah time pulak masa mintak. nanti ibah ajar ni mintak time parent dia dah bergaji ehh! hehehehe

Reply
avatar
zera eira
AUTHOR
April 15, 2012 at 8:39 PM delete

ayiez hemsem la. na kenal bole? hehe. :)

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
April 15, 2012 at 11:38 PM delete

zera : haha, sile la kenal dak notty neh :p

Ibah : tu abang dier. da tau 25 gaji, tapi mintak juga.. da dapat dak kete control tu , bersyarat :D

Reply
avatar