NUFFNANG

FOLLOW ME

DIARY SON | Futung Rambut & New Car

Monday, April 02, 2012 0 Comments A+ a-

Sorry, kualiti gambar tidak memuaskan kerana diambil oleh seorang yang tidak pakar :D, nak tunjuk ramut adik yang difutung. Ok tak? Juz nice kan? Tentu dia rasa ringannn jek kepala dia tuh. Kalo tak, keje asek garuk kepala je. rimas kot. Tapi dia ni very good boy. Suro tunduk, tunduk, suro pandang mama, pandang. huuu.. bagus! len kali ley putung fesyen2 sket yer anak.



Da pandaiiiiiiii berebut dan eksyen new toys dengan abang. Untungggg la awak.. ada abang. Dulu abang main sorang-sorang, kete tu nak gerak ke tak gerak ke, pandai-pandai la ejas kasi gerak cam yang abang nak. Awak da ada abang, merengek je sikek, abang mesti tolakkan kete ko kan. Ngades!! =p

Lihatlah barisan Toys yang ada itu. Semuanya peninggalan abang dier. ha ha ha . Bile la nak ada toys teddy bear dan pinggan mangkuk, patung barbie yerlk? kihkih... Semoga anak-anak mama akan mendoakan mama dan papa bila mama dan papa sudah tiada nanti. =) anak lelaki besar tanggungjawab tau. Ingat tu.