FOLLOW ME

April 2, 2012

DIARY | Familizz Time @ Fun Park Tesco Nilai

Wow! alhamdullillah, hari ke-2 di bulan April, semoga dipermudahkan segala urusan. Masuk bulan April, maka akan sibuk dengan urusan training SDN.BHD, kena lipat gandakan latihan, kalau sebelum ni, seminggu sekali, maka turn je April, haruslah 2 - 3 kali seminggu. =)


Oh, Hari Ahad, kami bersuka ria @ Euro Fun Park, berhampiran Tesco Nilai.

Tiket masuk :

Dewasa : RM 4

Kanak-kanak : RM 2

Bayi : Free


So, Aku + Suami + Apiz = RM 10

Mari mula meneroka dunia fantasi! lol.


Permainan yang kami sekeluarga boleh naik sekali semua satu family adolah Euro Wheel.

Nak naik ni, sorang 4 token. 1 token RM 2

So... aku + papa + apiz ( 12 token X 2 = RM 24 ) <---------- untuk naik roda pusing-pusing ni je yer. he he he .. agak puas hati gak la, ley tengok sekitar Bandar Nilai dalam lebih kurang 10 minit :D


Sambil-sambil tengok pemandangan, masri candid-candid :D, si adik ni rilex je, tak takut pun, senyap pun yer.. ke senyap sebab takut? ha ha ha

Lepas tu, teman si apiz naik benda ni. ha ha ha .. nampak cam dak tecik nyer je kan? huuuu, tapi ley tahan la jugak, time kapal ni turn back, up n down. huuuuuuu...
Naik ni sorang 3 token :D


Mama dan papa harap apiz puas yer. Habis dekat 1++ jugaklah melayan budak ni, sesekali layankan anak-anak apa salahnya kan? ha haha.. jika ada duitnya, takpe, kalau takde jangan minta-mintak. :D


Thanx U apiz : Tolong snap. :) ♥

Mengapa kamu dua orang muka begitu? takut ka? kihkih


Thanx Encik Somi, ........Len kali pegi lagi .

Errr...sape yang tak puas enjoy ni? lalallala



1 comments:

Cinta Misteri said...

Syoknyeee...saya tak penah masuk funfair...heheh
nak jugak main baling2 getah or tembang2 dapat teddy besar

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design