NUFFNANG

FOLLOW ME

Contest Blog Green Apple

Thursday, April 05, 2012 0 Comments A+ a-


Cam da lama tak masuk segmen a.k.a contest. La ni, nak try luck dapatkan bag Coach plak. ihihi..
Contest julung-julung kali ni dibuat oleh Green Apple. Nama contest pun tak henggatt.." contest blog green Apple " Why not try luck yer dak? Janji nak memeriahkan suasana meramaikan jemaah :D

Pemilik Blog iluvbagincorporation , sis Nurul.


Sedikit Review tentang blog IluvBag.
Blog kaler purple ini cantik dan simple. Ianya adalah untuk tujuan bisnes online. Ramai pelanggan memberi maklumbalas yang sangat positif. Nak baca komen positif tu? tekan ---------- > SINI. , Sangat memudahkan tau bila berurusan dengan Iluvbag ini, segala T N C tentang perjalanan soal beli telah ada. Nak tahu dan cuba baca? cuba anda tekan SINI . So, tak perlu susah-susah nak sms la, telepon la nak tanya itu dan ini. Dah namanya beli online? So, senang la kan? nak order pun isi je form online yang ada tu. Nak tengok contoh form online? Cuba -cuba TERtekan SINI ? Simple da suweet je kan?


Jenis item yang dijual :

Korang penggemar make-up? kat IluvBag ada Ready Stock make-up. Cuba jalan-jalan diSINI ... Pehhh, aku memang layan la make-up-make up ni.. suke suke suke sangat! Ada ke namanya wanita tapi tak suke barang mekap? Cer cite.. :D
Korang suke dan tengah giler buat koleksi Frollic Shoes? ha ha ha .. kasut yang sweet dan gorjes ni.. banyak plak kaler pilihan. Cuba intai kat SINI pulak. Kasut yang senang ley lipat-lipat neh. Alamaks, banyak nice kaler la plak!! Harus rembat 1 ni.
Addicted dengan barang COACH? ohhhoiiii........ kalo ngantok? buka mata ada barang COACH, sure ilang ngantuk! Gimme Five! :D
Meh skodeng di SINI .

Pada aku la, blog yang banyak gambar-gambar ni selalunya 'BERAT'. Tapi berbeza denga blog Iluvbag ini. Sekejap je da terpapar semua itemnya. Itu yang membuatkan aku nak jenguk selalu. =)

p/s lama da jadi follower blog yang best ni. :D hehhe