NUFFNANG

FOLLOW ME

Alhandullillah.

Wednesday, April 25, 2012 1 Comments A+ a-

Alahai, terabai sudah blogku 2-3 hari ini. Maklumlah daku sangat sibuk tahap apa tak tahu nak nilai dah. Dalam sibuk-sibuk uruskan program hari buku sedunia pada 9 - 10 mei ni, kena pulun juga segala dokumen dan item untuk audit dalaman pada week 2 mei. Ohhh! Serabut macam sabut dah! .

Ermmm, semua goverment servant mendapat "durian runtuh". Walopun tidaklah banyak mana , tetapi adil la juga kalo nak bandingkan dengan sistem yg dulu tu kans?.* yang hottss jap tue :D

Bila gaji dah banyak ni, jagalah keberkatan gaji tu yep. Setiap 23 / 25 haribulan, korang tunggu gaji. Bila gaji lambat masuk, kau orang melenting. Tak adil la kan? Oleh sebab "gaji" tu tak boleh nak bersuara, maka sekelip mata je la "gaji" tu kau mampu simpan. Kejap2 kena racun beli itu ini, dengan tetiber kete rosak la, wiper tercabut la, and soo onn....... Semuanya Allah tarik perlahan2 dengan caraNYA yang tersendiri. Tak payah nak eksyen sangatlah eh?

Nak lagi berkat, hulur2 la sikit dekat mak ayah. Insya'Allah.... Tak kisah berapa nilaianya, janji keihklasannya kamu tu tau!?.

Heheheh.. Oklah, mata da kenot go. Nak tidoo. Aku sebenarnya kecik ati with one of my fren. Dunno la nak stoory. :(

Ok. Nite.
Berjimat2 la yep!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

Write comments
April 25, 2012 at 11:42 PM delete

nite2! huhu. stuju. nak berkat bagi mak ayh. insyaAllah :)

Reply
avatar