NUFFNANG

FOLLOW ME

ABPBH : Popular = Tahniah.

Monday, April 09, 2012 1 Comments A+ a-

Hari Ahad : 8 April 2012, memang ditunggu-tunggu. Yelah, iklannyer ajer dah berminggu-minggu, hati pulak tertanya-tanya.. siapa la yang dapat title " Bintang paling fofular" tu kan? .. he he he.. Selain CT, tak der yang dapat pertahan title tu 3-4 tahun. Lepas CT tarik diri, baru nampak muka-muka lain pegang title hebat tu kan? =)


Baru besh nak layanz, sebab ada antara pemenang yang diluar jangkaan. hik hik hik.. jom layan gambar-gambar.

3 heroes.

Suka mereka ini menang. Memang layak la. Layak menang dek kerana BAKAT yang Allah anugerahkan, semoga kalian akan bekerja lebih rajin lagi dan jadi lagi kretif hocay...


Fizz Fairuz : Pemenang Anugerah Pelakon TV lelaki popular. Di saat pera peminat laungkan nama AA, sekali nama FF yang naik ke pentas. Sedey juga tengok reaksi 'nak menangis' beliau tu. huhu.. Apepun, aku suke juga lakonan FF ni. Keep up the Good Work.



Ohhhhhhhhh J O Z A N . Aku rindu bangat nak tengok keletah kamu dua dalam Lawak Ke Der? =p.. Langgan sebulan pun macam 3 hari jek nengoknyer.. hahahaha... Tahniah bro. Memang layak. Rancangan Melodi yang melonjakkan nama Zizan untuk ambil alih title Pengacara Paling Popular. Selain melodi, Zizan juga mengacarakan beberapa rancangan sendiri kan? RL, Jozan dll. Good Job bro. Johan plak, memang layak dengan title Pelakon komedi lelaki popular. Memang popular dengan watak Ah Cai tu pun. hik hik hik. lagi-lagi sekarang ada progra. Super Spontan. hadoi....sakek otak la tengok. :p , teruskan berusaha menghiburkan kami yer! ..



Nora Danishhh! even tak menang apa-apa title.. tapi beliau sangat gorjes. Kelihatannya seperti Bidadari yang sangat comel gitew. =) Dress pun tidaklah seperti tidak cukup kain. Suka kamu.



Fazura : she's too gorjes. Suweet like honey. =) Low profile sekarang. Baju dipakai semasa sampaikan anugerah juga sangat sopan. Ai likeee.......... ♥

Tahniah juga buat semua pemenang.. hik hik.. Sambil iron baju keje, sambil layan TV. Sungguh multitasking aku kan? =)




1 comments:

Write comments
Norzie hany
AUTHOR
April 9, 2012 at 8:20 PM delete

Memang dah agak Aa pasti menang.

Reply
avatar