NUFFNANG

FOLLOW ME

Umm....huuuu.... Arghhhh.... Sighh...

Thursday, March 15, 2012 2 Comments A+ a-

Bila menaip saat jiwa tidak berapa tenang... Entrynya ada tajuk cam hampagas, umpama kulit popia tiada, inti siap!!!! Wakaka!!!

Ooook. Tak kelakar.
Ni menaip guna bb, guna sebelah tgn jer, sbb tgn kiri dok ayun buai....

Aku kadang2 cuba nak jadi positif, tidak mahu pk negetif, tidak mahu pk buruk pasal orang lain dan yang lebih penting, tidak mahu ambil tahu apa yg org sekeliling aku buat, dlm erti kata lain, bizi body.

Tapi heran ek, masih ada yg bersikap " badan sibuk" . Orang tu buat apa, pegi mana, dengan siapa, beli apa, makan apa, jam berapa, pakai tv brand apa, sofa kaler apa, brand apa, leather ke apa, dan lain-lain lagi yang tak patut di kongsikan. Semua nak ambil tahu, MOTIF?. Ok Jeles. Titik.

Come on la..
Nak bizi body, silekan, tapi bukan hal personal.
*fedup*

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments

Write comments
miya
AUTHOR
March 15, 2012 at 8:19 AM delete

mmg hampagas ngan bizibodi ni. meluat!!

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
March 15, 2012 at 9:43 AM delete

stress nak hadap org pepure depan inesen neh.. =)

Reply
avatar