FOLLOW ME

March 17, 2012

STAR | Lawak Ke Der ?

Lawak Ke Der? Ok. Lawak. =) Anak ku Apiez gelak beso. Cuma lawak Harith Iskandar je dia kurang faham a.k.a lambat pikap sbb lawak matured. hiks.. dari seminggu lepas duk layan lawak ke der neh. Bayar RM15, langgan di astro, then, kau layan la sebulan. Tak ke puas?


Jeng Jeng Jeng.

Memula tgk.ala, ada Harith Iskandar, musti tak best. Anda silap. :p




♥♥♥♥♥♥ = BEST



Jozan. Ah Chai dan Mael Lambung lepas abes SPM, dan berzanzi untuk berjumpa semula lepas 10 tahun. memang lawak lah der! =p
Aku tergelak bila jozan tergelak.. adui, tak ley blah. Boleh eh? tahan gelak? wakakakaka


Bila ada hantu, datang ke rumah mu, sapa u nak panggil? DATIN MAIMUN!
Boiboi juga terbaek. Yuna Harun Salim Bachik. wakakakakak, dan Boiboi TERmakan bege . :) gelak guling2




He's so matured. Lawak bermutu, lawak sinis perli pihak tertentu. Perli kenapa? Untuk penambahbaikan.. Keep it up!




Pengacara Nabil yang tak ley bla dengan suar ketat corak2. adoii..... tapi kau pun lawak time mengacara. ngek! =)

For me : berbaloi la layan RM15, selama sebulan. Lawak-lawak memang lawak la der!




2 comments:

Yana Libra said...

xde astro la kat umah sewa ni..huhu~~

Misz J said...

Tinmun dan Tinsardin terbaek woooekkk...

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design