FOLLOW ME

March 19, 2012

SHARE | Birthday Party Pakages

Hola.. ekceli ai tengah skodeng2 dan fikir2 di mana nak celebrated birthday my two heroes.

Gugel2, jumpa party packages neh. Kalo ajak family dalam 10-20 pax. murah!

1. Ini Mcdonald Pakages.
( murah seyyy )


2. Ini Kentucky Packages










3. Ini A & W Packages.






4. Last PizzaHut Pakages.


Bagi aku, murah la jugak, kalau panggil dalam 10-20-25 pax person. Kalau ikut kata orang lain yang ditanya, semua kata bajet bawah 1k, dalam 500-700. huhuhu..... ni aku gugel sendiri, boleh je nak buat dengan bajet ciput, jemput pun ciput ler.. janji anak seronok diraikan dengan maskot segala kan? =p


Anyone yang da ada experience buat party kat fast food neh? Care to share? haha.. =) Thanx aunty gugel. Help me lot's.


3 comments:

Saya Disini said...

wah,..bestnye

Mummy GreenyHouse said...

sy x penah buat party kat fast food lagi.
masa anak 1st year, sy buat kat secret resepi je, beli kek sepotong,ade lilin, hats+ballon beli kat giant. sbb time ni xde bajet.then pikir 1year anak x phm lg besday2 ni kot.

masa 2nd year, buat kat umah MIL. MIL sponsor masak2, ktorg beli kek secret resepi n rumah deco2 sarat ngn ballon bagai. guest cuma cousin2 my kids. sonok juga tgk dorg.

tgk pakej fast food ni mcm best gak. boleh try nnt utk 3rd year pulak kot...hihi.

Mayyonnizz said...

thanks for sharing.. i pun tgh tercari-cari kat manalah sesuai nak buat besday si nadim ni...!!! breakfast kat mcd tuh mcm best..murah!!

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design