FOLLOW ME

March 7, 2012

Pixca | Prince ♥

Macam dah lama jer tak menepek gambar anak-anak kat sini kan? Ohh.. mereka berdua sangat baik. * bebetul * ok, bukan dalam kurungan =p Anak lelaki, haruslah lasak tu ado. Jom lah zass the pixca. Aku explain sikek-sikek perangai budak dua orang yang selalu bikin hatiku senang!



Masa ini adik kena Ciken Pox. Berpuluh-puluh kali da pesan kat abang dier, jangan duduk dekat-dekat dengan adik, jangan gurau dengan adik sangat, jangan peluk-peluk adik sangat. Tapi satu sen tak dengar, yelah kan? da tentu la mike berdua je.. Nak main sama sapa lagi kan? huuuu.......



Ohh.. ini abang .. semakin lama semakin bijak, rajin tolong mamanya buat kerja rumah, tolong susun dan keep toys bila adik dia yang comel tu sepahkan. ha ha ha .. tu memang da tanggungjawab abang kan? Sebelum adik lahir lagi kita dah buat perjanjian tu kan abang? =p

He's smarT, He's Intelligent , He's Cute , He's Good Boy anD He is My PRINCE ♥



Oh. ini adik. Budak-budak biasalah LASAK. Lasak dengan Nakal jauh beza ok. Kalau lasak tu still dengar cakap, when dady say NO, NO, KEEP, TAKE THIS. Kalau Nakal tu, sila explain sendiri. Bagi aku, aku kategorikan ayiez ni lasak, bila kita halang bersebab, dia pandang muka kita, then berhenti buat benda yang kita halang tu. Dat's Good my dear! p/s CHANTEQ t'shirt adik! ♥



Hadoi............... masa ini kat kedai makan. Oleh sebab kedai tu lembab, tunggu makanan jer 30 menet, makan lagi, 15 menet. So, inilah kekdahnya, dia takley tahan da... tak ley duduk lama-lama dalam baby chair tu more than 30 minutes. Ini la gaya dia nak TERBANG keluar! =p


Nak tido, MULUT WAJIB ada botol susu. Kosong pun takpe! Masa ni , dia penat, dia tido. aku pun kadang-kadang tak sedar bila dia TERtido.... =p



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design