FOLLOW ME

March 5, 2012

My Weekend ♥

Hari Sabtu lepas (3hb) apiez ada sekolah ganti, so, tiada xtvt jimba jimba or rambu ramba yer! Harap maklum. Lagipun kalau nak kluar petang, papa nak balik awal, coz jam 9 malam ada game gunners vs Liverpool. hahaha hoyeah! Gunners menang. =) meleburkan rekod tanpa kalah Liverpool @ tempat sendiri. lalala ...


Aktiviti : Kasi cuciiiiiii parking kete umah den. 2 minggu tak cuci, da macam rumah pendatang ko.. dengan iklan segala, sampah, kertas2 , dedaun yang berguguran.......warghh.semak mato den! Time cuci-cuci services ni, abang dia go to school, adik dia elok lena .. ape lagi.zassssssss dan cargas!


Cuci lagi lagi dan lagi..

Kat area GRILL tu laaa Encik Cicak ni rajin nak beron ok. huuu sakek mato den.



Haaaaa taraaaaaa

Mesin basuh haku tahun 2003. Ekceli da hampir 6 tahun tak pakai, sebab apa tak pakai aku pun tak ingat, TERsadai kat Bilik stor. Tapi wiken tu TERgerak hati nak soh encik huby angkat bawa naik letak kat beranda luar.. da tak boley guna ko. Bunyi cam kete kebal. Wakakak.. TAPI, encik somiku HEBAT. REPAIR mesin tua ni dalam masa 2 jam, dan IANYA KEMBALI NORMAL. n now u know y I REALLY LOVE my HUBBY? hakss



Menu sarapan kami untuk hari sabtu yang memenatkan itu :

Nasi lemak w/o halia, tapi tetap syiokk... hahha sebab!! daun pandan berhelai2 =)

Nasi lemak + sambal sutun. yummeh



Hari Ahad pula, kami keluar melawat SIL. SIL da keluar dari ward.. nanti aku cerita lanjut erk.. hahah. Selagi hadap LAPPY, tetonet takmo titon :p


3 comments:

♥ Elin ♥ said...

weekend pun kerja masih belum pernah selesaikan.. :)

kalau sebat cicak tuh pun bagus!! tambah lagikerja sebb nak bersih kan menatang kecik tuh.

:)

Yana Libra said...

rajinnye~~ hehe :)

Ajulaa said...

yana : nak wat camno.. da koje ;p

elin : hahaha.. takmau, tu kire dera :p kihkih

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design