NUFFNANG

FOLLOW ME

Monday Blues?

Monday, March 12, 2012 0 Comments A+ a-

Hallo!!
Pagi tadi punyalah semangat nak pergi kerja kan?
Pastu start jam 12.00 tengahari da sakek paler. huaaaaaa...........
Ini bukan Monday Blues yerk! =)

Aku sebenornya amat2 tak sabo nak g keje selepas cuti yang macam tak bape nak cuti pada Sabtu dan Ahad tu kan! yela..... lepas buat itu, buat ini, tak abes kering shirt aku.. ;) But, sangat seronok, bila anak-anak dan suami duduk dalam keadaan bersih dan selesa. Biar haku penat! =) Pas mengemas, sesi main masak-masak pulak..... Lagi bertambah seronok bila tengok makanan yang kita masak tu abes lincinnnn ko! =p kihkikhkih.......

Hilang penat mak nak.

Start 2.00 pm.. kepala tingtong, mata asek mau pejam! Bila jalan-jalan elok je mata ni segar bugar! Bila duduk balik kat working station, mulaaaaa dah! Mata cam ado gam! .... haish.. SEKSA ko, menahan sampai jam 5.00 petang! .......... Sabau jer lah!

Erm... hari ni ada sikit kesentapan emosi, tapi malas nak fk. =)
malam ni ada citer ape eh?

MODE : blogwalking | juin GA | juin segmen
.