NUFFNANG

FOLLOW ME

Get Well Soon SIL ♥

Tuesday, March 06, 2012 2 Comments A+ a-

Last week aku update tentang operation SIL. Alhamdullillah, dia menjalani major operation selama 10 jam dan operation sukses! alhamdullillah, syukur kepada Allah.
SIL sudah check-out dari 'HOTEL hospital UKM'. Tapi yang tak bestnya kena bertekak dengan unit hasil, entahlah, tu la orang kata, UNTUNGnya keje gomen ok. Bil ahadap kes SIL nih.

My SIL ni keje swasta, dia refer Serdang, n serdang refer tu HUKM. Bila nak keluar kena bayar mula-mula 1k, lepas bertekak tekak, ok, bayar 500. Gila kau! mana nak ada 1k masa tu! Masa scan n bla bla , my SIL da kena bayar rm2500. huuuuu,.....seb bahek la my SIL jenis menyimpan. Kalau tak? mana nak cekau? uhuhu.. Oooo....... insuran penting yer. Tapi bila nak claim, cam PUIkkkkkkkkkkk!! .....proses lama gile, dapat blom tentu. So, tak yah nk pujuk2 staf gomen kena beli insuran itu bla bla bla. Puikkk!! .. * kes bertekak segala neh, biarla family jer yang tahu kan? .......... *

Ok, kondisi my SIL. Alhamdullillah, luka jahit di kepalanya suda dibukam dan kulit-kulit dikepalanya sudah mula bercantum. Boleh tengok gambar pada post INI . Urm.. sedih sangat lihat keadaan dia. :( Terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang mendoakan kesihatan dan kesejahteraan my SIL ok, hanya Allah yang mampu membalasnya.

Get Well Soon dear SIL.
lepas ni, my SIL ada monthly check-up. umm, KOS lagi tu.
Sabarlah.

2 comments

Write comments
Ayumi Comot
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:22 AM delete

Alhamdulillah...berjaya operation..insya ALlah, moga cepat sembuh..gembira bile tahu perkembnagn SIL awak..

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
March 7, 2012 at 3:15 PM delete

Alhamdullillah. :) saya juga gembira

Reply
avatar