FOLLOW ME

March 25, 2012

DIARY | Terjah.

Hello!! Hahahah, tajuk entry tak boleh blah! Macam la kena terjah dengan abang rambut ketak! :p Tapi, series , memang rumahku kena terjah, secara mentiber-tibe, ibuku, ayahku, adik bongsuku dan adik cikku datang dengan anak-anaknya. Huuuuu......

Dahla we ols tak soping barang basah pun, kalau takat kami 3 beranaks, nasi goreng pun da Alhamdullillah! :D , so tadi acik bbm kata nak datang. * masa bbm jam 10 pagi td, aku dlm selimut lagi, lelap mato ngan si tecit! ... Abang die toksah kabo ler, tido pusingan jam! Kalo tangga tu takde penghadang, rasanya malam2 tido level 2. Bangun sok kat ruang tamu bawah! Hahahhaha...

Plannya hari ini nak kua soping @ C4 ke ptg tadi, tapiiiii rasa min alif lam sim la pulak! Bila penyakit malas tu dah mai, ha ha ha... Sendiri mau ingat la kansss, ! Kami keluar pi beli brg basah pun tadi jam 6.30. Papa kata jam 8.40 ada game chealsea @ the blues! Yela pa... Moh le sopeng cecepat, pastu baliks cecepat. Hihihi... Sorryla. Abah, mak, acik, usu, iyoy n irah. Umah xdo pape nak masak tadi. Hehehe... Aku a.k.a. Tuan umah kirim nasi ayam kat mak abah! Ley makan same-same :D tocei2 kerana memahami ehh? Yela, semalam (Jumaat) kan kami da makan besaq dengan family kecik kami neh.... "Bajet kenyang makan seafood smpai hari. Ni kaaa? Lol!! :p " ...

P/s hari ni besday adik lelaki ku- happy besday angah.
P/s now. Game gooners sedang berlangsung! First half tadi goooners leading 2 -0! Hahah, chaiyoookk!!

My word : hurmmm, ada ramau rupenyer manosia perasan CUN dan GOJES. 24/7 tuka gambo. Tak kirelah BBM ke, FB ke ape ke... Huhuhu... Ribuan bukan muhrim lihat pix. Kamu. Emmm......

Jom rehat : esok nyer plan lunchy's da ready lam pale! Ingat nak masak ikan pari masak asam pedas! .. Yummeh!!

Cian encik somi : spek mata dia patah! Rabun jap la laki ku........ Huhu, esok kita g buat "mata" baru yeh! Sabo banyak2 tau!
Nite!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

CiK FizA said...

sedapnya ikan pari masak asam pedas. yummy yummy :))

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design