NUFFNANG

FOLLOW ME

DIARY | Si Tecit , Late nite & Soalan

Sunday, March 18, 2012 3 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim,
Ok, Stress jap.

Baru tutup lappy, budak tecik da bangun. Oh! now, 1.30 am. jam berapa ko nak tido balik neh? Seb baik esok Sundayy, Kalo Monday? mau Monday blues mamanya ini. Oh no!

lately si tecik ni macam tatau siang malam,. Siang da bantai tido kat rumah BS, malam² ko berjaga kan? Mau mama tak ' test suara " malam-malam, mau rambut tak tegak cam lion. ngeee, hadoih. =) sabo mama sabo. kihkihkih. Nanti da sikit faham, kita kasi dia faham bebetui.
Sila coolkan diri anda yer.

Ok.
Tamat bab dak tecik dan late nite.
Ni aku ada soalan. Pada yang pakar². Boleh bantu aku tak? kenapa posting blog aku kuar double post? Tak caye cer scroll down. Stress mak nak. hahaha
TQIA ok.

TTFN= Ta ta For Now, bak kata sorang member tu. he he he

3 comments

Write comments
Prettywrite
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:55 AM delete

salam kenal kak..eh dah tak ada pun double post?:)

Reply
avatar
3no gr33ny
AUTHOR
March 18, 2012 at 11:32 AM delete

memang geram tapi bila tengok muka comel2 sejuk balik hati..heheh

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
March 18, 2012 at 1:16 PM delete

yang post ni xde double pun..

p/s:comel anak akak senyum~

Reply
avatar