NUFFNANG

FOLLOW ME

After 11 years, Visit KLCC ......

Monday, March 05, 2012 2 Comments A+ a-

Entry Pertama Mac.

Semoga baik2 sahaja yer readers!


Di suatu petang ...

Selepas melawat SIL di HUKM, kami sekeluarga tiada hala tuju.

Maka tanya sama anak, bukan tanya sama pokok.. mau pigi mana.

Anak berkata

"papa.. jom pergi KLCC, apiz tak penah pegi KLCC" alahai... sadisnyo.. =)

Tapi LOJIK ok, sebab kami jauh.. duk NEGERI SEMBILAN. kahkahkah. Kalo dudk KL, tak terjah KLCC tu aku muskil. lalalalala =p


Mari layan Pixca =)

299 = No petak parking kami. Ohhhh!! sangatla takut TERsesat, maka, dengan gigih snap no petak parking dan level. =) kau nak gelak? sukati baiii..... janji aku senang. wkakakaa.. ** Seb baik laaa nak masul ke parking tu bley guna Touch n Go.. maka, TnG da Zasssss =p



R I N D U juga tempat ni.

Pertama kali detim tengok citer Pearl Harbour

CIter x best, buat aku TERtido-tido. Bukan nak tido sangat ok, tapi TER. muahaha........ Lepas detim tengok citer tu, smpai sudah tak jejak da KLCC.



Betapa eksaitednyer la anak bujang haku neh. wuwuwuw........... Bukan apa la apiz, mama dan papa KURANG GEMOR tempat yang PACK dengan MANUSIA neh. Fening. Posing la anak, jalan la puas-puas yer!


Nak masuk Petrosains tu da tutup laks. Ngam-ngam 6.30 petang.. huu Next time k dear, so. ada alasan tok pergi lagi .wehoooooo =)



Hahaha........mana-mana ada PEACE YO. uhuks.



Sepanjang perjalanan ronda2 tu, mulut dia bising mak datok. "Waaaaaa tingginya KLCC, besonyer maaaaaa!! Cantiknya maaaaaaa! "

Hadoih.. malu mak nak! Wakakaka

Lain kali kita jalan lagi ok.. Happy when see u happy =)



2 comments

Write comments
Yana Libra
AUTHOR
March 6, 2012 at 10:15 AM delete

excited anak akak eh..hehe :)

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
March 6, 2012 at 2:09 PM delete

yana : hahaha, eksaited giler! =p

Reply
avatar