FOLLOW ME

February 2, 2012

- Welcome to da CLUB SWEET 30an -

02022012

Hari Keputerian


Alhamdullillah, Syukur, bertambah lagi setahun umur aku.

Wahhhh!! SWEET la sangat 30an kan? kekekeke ..... :D

-

-

-

-

-

-

-

-
Dear My SWEETs Small familiz : ♥ TERHARU sangat ok! Kasih Sayang bertalu-talu dari Encik Somi dan Anak aku yang sulung si Hafiz tur...... Jam 9.40 malam tadi da celebrate! Dok Nyanyi Epi Besday mama, Epi Besday Mama, Mama Epi Besday.... die yang heksaited nak tiup lilin kek segala tu kan? =p Sayang kamu sangat-sangat!! Alhamdullillah, adik pun da sihat!! LEGA ati mama ♥ Thanx Mista Hubby. Make My Day Happy :) tOnite mau g makan besau kek LAUT. weeee.. SELONOT sangat!! Mista Huby's jadi orang pertama wish!! familiz First! no DOUBT! ^^

-

-

-

-

-


Dear BFF ♥ - Thanx alot's, for everthing yang dipinjamkan untukku, kau pinjamkan bahu tika ku sedih, kau pinjamkan telinga tika ku perlu seseorang tok bercerita, pinjamkan minda untukku berfikir.. so sweet, Moga kita kekal berBFF atas Lillahi' Ta'ala. ♥ Stay The Same, berubah Ke Jalan di Redhai Allah. Moga Kekal Ukhuwah ini. Amin Ya Rabbal Alamin!! pssss... u r the seken one wish my birthday okay! Love u! =)


-

-

-

-

-

-

-

Dear My Lovely Big Pamiliz ♥ - Thanx atas doa yer!

** Takmau type banyak-banyak, nanti aku nangeh.. kau nak tolong pujuk? **

Warghhhh!! Sobs! Sobs!


-

-

-

-

-

-
Dear Cycber Frens ♥ - Oooooooooo Emmmmmmm Gyyyy ... Tak sangka aku punyai ramai cycber frens yang sangat la baik hati!!!!!!! ...... Mendoakan segala-gala yang baik buat aku!! Sayang kau orang lah! Kawan yang jauh, Kawan yang dekat, segalanya mendoakan kebaikan, Amin! Amin! Amin! Ya Rabbal Alamin!! Moga Allah Perkenankan Doa Kalian hoccay? =) So sweet of u all ♥ LOVE


-

-

-

-

-

Series sangat sedih dan terharu, seawal 11.45 malam 1 Feb da ada yang BBM nak wish Birthday, ni semua gara-gara nak jadi antara yang TERawal Wish kan? ha ha ha !! bukan dapat nak share kek pong :D keh keh keh =p, But Thanx ok! sangat² menghargainya ^^ Kat fesbuk Nun ..... tak abes² posting Wall to Wall, macam-macam Ucapan, Doa dan Gurauan. ^^ Tuhan aje Boleh Membalasnya sayang ^^


-

-

-

-

-

-

:: M Getting OLDER, masok da Geng 3 Series. But jiwaku still menten muder, itu cuma nombor, sile jangan TAKOT ok? Jiwa muda takpe! Jangan lupa diri, Jangan lupa tanggungjawab!! Insya'Allah Aman Damai = ::


TQ For All The Wishes SWEETHEART! ^^

2 comments:

Yasmin Khairani said...

Aaaaaaaa ur mom so shomel k :)

dear, nk mintak tolong komen entri baru hadiah apa yg sesuai nak bagi utk contest k :)

LiNda said...

seronok kan bile mak boleh jadi BFF..everything boleh share..same situation mcm saya dgn my mom..:)

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design