NUFFNANG

FOLLOW ME

Wanita yg "Concern"

Saturday, February 11, 2012 0 Comments A+ a-

Pagi! Ook....macam biasa, tajuk sure tak henggat :p
Juz nak meluah apa terSabun Buku dalam hati aku ni. ;) ook.. Kami ada group Gorgeos. Now ahli 179, so terdapat cadangan dari member2 senior yg banyak pengalaman juin group wanita ni, better fixkan ahli.
Kerana,
Bila wanita berkumpul sesama wanita, macam-macam boleh berlaku. Oh! Aku juga telah melaluinya. Takmaulah bukak aib orang, cukop sekadar ingatan.

1. Kenapa nak fixkan??
Sebab : kita nak semua yg supportive, aktif dlm gorgeos, kalau komen seminggu sekali pun enuff jadi bukti yg u ol perasan adanya gorgeos. Like je pun da memadai.

2. Kan bagus ada ramai ahli? Bole tuka fikiran,
Sebab : memang bagus ada ramai ahli, tapi susah nak jaga, ku lihat gorgeos da macam adik beradik. So, kita kekalkan lah momentum itu yer!. Biar gergeos jadi group lain dari yg lain.

3. Aik? Kata nak fix 155, tapi tinggal 154 ?
Ohhoho.... Kita admin akan wat clearence ahli yg memang non active. Kalau tinggal 100 pun xpe, at least boleh add org lain.....

Ok, wahai wanita gergoes, sila jangan risau pk bukan2..
1. Hope bukan saya yer kena removed.
2. Ala....aku ke?
3. Aku lagiiiiii la x aktif kat sini
4. Da removed ke?

Kihkihkih, kami admin2 takkan la ba wau da wau ha...nak remove ahli yg selalu beramas mesra. U guys da macam adik beradik, susah, senang, sedih, gembira, tawa ceria sama2. So..... Sila jaga hubungan tu, ahli ramai tapi balik2 org tu je komen, baik kita simpan org tu jek! He hehehe.....

N personally akan remove yg bermasalah, sbb taknak ada masalah, sekarang gorgeos da cukup seronok. N today a few ahli wow gorgeos nak pi berjimba2 @ jalan TAR ke @ semua house! Ini antara sebab mengapa nak fixkan. I love u all like familiz. So, jgn risau n pk bukan2 ok........ Chill!!!!

Kalau kau orang BUKAN SR, tak penah Komen, tak penah Like...itu semestinya kau orang risau.

Wow - gojes di hati.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone