FOLLOW ME

February 18, 2012

Tambah Duit sikek2.

Dis week quite bz. So, nak update blog ini selalu mmg tak dapatlah kan! Hahaha, ni pun curi2 update jap via BB. Hak hak hak! Aku menyampah kalau guna netbook, ada kena bako netbook kang!....

+errrr....nak netbook baru eyh papa? :p kehKehkeh! :p
Sepanjang 5 hari berkampung di rumah menjaga bb, aku da mula rasa bosan! Y? Entoh, sbb da biasa bekerja kan, 8-5 da tentu2 ada je keje nak kena buat! Ni dok umah, sangatttla fleksible masanya! Kalau kau bangun awal, maka segala makan,minum,kemas rumah, basuh baju akan siap awal. Kalau kau bangun lambat or rehat lebey, segalanya akan siap lambat! So.....lambat ke cepat tu atas diri kau gak ah kan! :p

So, aku try gugel2 pada company yang perlukan seller. Aku taknak susah2 wat keje pos barang segala neh. Aku cuma nak tolong pomot, cari kastemer , n proceed order, n collect komisyen. He he he! Soo, dapat tambahan 70-80 seminggu itu da cukup bagus kan? Bagi kita yg duk hadap lappy 24/7 ne kan? Heheheh....

Soo, nanti aku sharekan pixca produk yg aku wat sales eh? Kau org supportla job aku neh. Murah2...ngeeee

AdiOs!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design