NUFFNANG

FOLLOW ME

[Special] - Follower ke 500 ♥

Tuesday, February 14, 2012 1 Comments A+ a-



Jeng Jeng Jeng

Macam susah je nak tunggu sampai angka 500 ni.

Dah 2 hari angka follower tak bergerak dari 495.



Kah! Kah! Kah!



Ok. entry special ni milik Cik Blogger nun Jauh di Sabah.


Dia lagi lama berblogging dari aku la kot, follower pun da 17++.

weeee.. Takpe, aku tolong pomot lagi blog kamu k. ^^

Thanx be mine follower. Keep in touch ha.

Blog beliau full with info dengan xtvt beliau. Seronok untuk dibace.

he he he .. err...boleh buat entry jalan-jalan cari makan di Sabah pulak nanti yer? =p

1 comments:

Write comments
huda jamil
AUTHOR
February 15, 2012 at 4:06 PM delete

oke. sy follower ke 503. tak mau wish ape2 ke. hehe

Reply
avatar