FOLLOW ME

February 14, 2012

[Special] - Follower ke 500 ♥



Jeng Jeng Jeng

Macam susah je nak tunggu sampai angka 500 ni.

Dah 2 hari angka follower tak bergerak dari 495.



Kah! Kah! Kah!



Ok. entry special ni milik Cik Blogger nun Jauh di Sabah.


Dia lagi lama berblogging dari aku la kot, follower pun da 17++.

weeee.. Takpe, aku tolong pomot lagi blog kamu k. ^^

Thanx be mine follower. Keep in touch ha.

Blog beliau full with info dengan xtvt beliau. Seronok untuk dibace.

he he he .. err...boleh buat entry jalan-jalan cari makan di Sabah pulak nanti yer? =p

1 comments:

huda jamil said...

oke. sy follower ke 503. tak mau wish ape2 ke. hehe

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design