NUFFNANG

FOLLOW ME

Pray for my SIL

Wednesday, February 08, 2012 2 Comments A+ a-

Ekceli nak story about my SIL. Tau ape tu SIL? Ngeh ngeh! Blagak pandai la haku? SIL stand for " sister in law"... A.k.a kakak ipar.

Last 2 week dia kena ambil sampel kat dlm idung, doc nak sahkan dia sakit ape. Coz, dia selalu mengadu sakek pale. Bila sakek pale, telan ubat like panadol or active fast, hilang sakek pale.... N mata dia agak rabun! One day, dia terlanggar pak Arab... Tak nampak pak arab tu katanya... So g la cek, bla bla... Lepas ambil smple kat idung tu, melalui tiub, 2 hari after that dapat result, after scan semualah! Doc detact ada tumor @ brain dier.. So, hari ni, dlm jam 6 ptg tadi dia admit HUKM lah, for next step.

Mengikut pakar, klu ikotkan tumor dia da masuk stage yg bahaya, tapi doc heran, coz dia sihat walafiat, takder sakek , badan sehat. Huhu... Ikot kata doc, biasa, lau tumor da besar @ brain lak tu, pesakit tak ley wat ape dah, da terbaring je.. Sooo... Ini one of special cases! .. Allahuakbar, kuasa Allah kan? ..syukur lah! Antara yg terpilih.

So, itula storynyer SIL akan jalani pembedahan untuk buang the tumor. Doakan sukses yer, sbb tumor da tekan otak SIL. So, urat mata pun da terganggu, mungkin SIL hanya gunakan 1 mata aje selepas ini, depends pada pakar la nanti cmner...

Good luck my SIL. I know u r one of tuff mama n women! =)

Hugs!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments

Write comments
February 8, 2012 at 12:09 AM delete

Ai doakn sil julaa selamat menjalani pembedahan tu...

Reply
avatar
huda jamil
AUTHOR
February 8, 2012 at 12:39 PM delete

hurm. tacing la baca entry ni. tak pasal2 mengalir air mate den. :'(

Reply
avatar