NUFFNANG

FOLLOW ME

Nape!

Thursday, February 09, 2012 0 Comments A+ a-

Kenapa ada manusia tak reti bersyukur?

Lulus exam cemerlang pun tak bersyukur
Dpt keje gomen, even pangkat rendah pun tak bersyukur
Dpt tiket lawatan free pun tak bersyukur
Dpt naik pangkat pun tak bersyukur
Dpt anak anak comel pun tak bersyukur
Dpt suami sabar pun tak bersyukur
Dpt bini rajin pun tak bersyukur
Dpt.kengkawan sporting pun tak bersyukur
Dpt makan free pun tak bersyukur
Dpt pujian pun tak bersyukur

Abes?
Dapat ape je yang kau nak bersyukur?

Dpt maki ? Dpt penendang ? Dpt penampo ?
Baru reti nak bersyukur? Bersyukur sebab masih ada nyawa lagi?? Hooih..pelishhhh!!!!

Jika Allah,
Beri kau kepandaian,
Beri kau kehenseman,
Beri kau kecantikan,
Beri kau sedikit kemajuan,
Beri kau kebahagiaan,
Beri kau lebih rezeki,

Sila la bersyukur!!!!!!!!!!!!!
Jangan asek nak kondem itu 'bla bla bla, ini bla bla bla'
Tahu?? Allah kalau nak tarik balik, kejap jer kau dpt genggam semua nikmat tu! Beringatlah!!!!!

P/s : ok, ni bebetul aku nak tido! Esok ada meeting n makan free!! Mari bersyukur!!! Alhamdullillah!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone