FOLLOW ME

February 22, 2012

Kecil-Kecilan sajer



Hai korang! ^^_!


Mood letey dan sakek kepala lor.. ngadap netbook yang lembab macam siput, then ada tenet yang laju kat opis, seme benda kena blok. hoho. =p .


Walhal nak guna time rehat jer pun kang? After 5 pm pun tak bley. so. kena la pelan-pelan kayuh sama netbook cap ayam masak kicap neh? kahkahkah.



Ok!

Aku memceburkan diri dalam dunia bisnes online. Ala.. agent dropship jer pun. Sekecil² komisyen yang kita terima pun, janji atas usaha kita sendiri kan? Lagipun...... kau tak payah susah² nak pack barang segala, kau pomot apa yang ada dekat web blog fb owner @ seller. huuu.. mudah? memang dengarnyer mudah, tapi jangan sampai kena tipu plak yer. Kena pastikan yang seller benar² wujud. Ok.



Tadaaaaaaaaa... sejak terjun arena biz online ne, datang la idea nak create blog biz saje. kos, aku tanak campur adukkan blog merepek dengan biz. ^^_! semak ok. huuuuu =p ..



Jemputla singgah yer. di ONLINE-9-SHOP


Order korang isi la form order tu yer, kadang-kadang kalau komen thru FB aku ni tak pasan.. =) kalau isi form tu, direct terus ke email aku. so senanggggg...

** kau seme nak senang kan? KahKahKah!! =p
Jangan lupa singgah ok.. belek-belek la


ada koleksi Handbag, bag, purse, wallet, jam tangan wanita coming soon, ada koleksi muslimah dress. Insya'Allah.

Semoga ianya bukan JOB separuh jalan ajer.. aku saje nak tambah wet poket, daripada online merapu meraban? baik gunakan FB sebaik mungkin kan? ..

err....... KORANG FOLLOW la aku kat BLOG BIZ pulak eh? Tanda sokongan. TQ muuuuuahhhhhhhh!!!!!



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design