NUFFNANG

FOLLOW ME

Jangan macam ini..... Kesedihan belum reda lagi.

Friday, February 24, 2012 2 Comments A+ a-

Ok, Capture from BLOG MazidulAkmal

Kubur anakanda Fariz masih merah, mengapa begini sekali?

Tapi kata Mazidul, case closed sebab penama suda meminta maaf dan keluarga sudah memaafkan.


Yer, mungkin tujuannya baik, nak mempromosikan Life Insurannya. Tapi.....

ermm... * yang nak tahu more deatils, bacelah blog abang Mazidul tu erk. Aku ni emo. Kang... kang ... kang.. ^^_!





Its not only about MONEY ya. Kalau da Allah tu kata Ajal kau bakal tiba, maka.......

urmm.. kesedihan hati ini membataskan aku tuk terus menaip. Sedih masih bersedih. Ini aku. Siapa aku? hanya kenalan fesbuk sahaja. Bagaimana ibu bapanya? Allahuakbar! .

Terbaca status Abah anakanda arwah Fariz ni. Kerinduan pada anakanda.

" Tak dapat menahan airmata bila menerima banyak sms & msg yang mengatakan bermimpi jumpa Fariz dalam mimpi malam tadi. Even Abang Ngah pun mimpikan dia sama-sama main bola sepak....

Bila la ayah nak dapat peluang mimpi berjumpa dengan Faris. Ya Allah, makbulkanlah doaku... "

Ya Allah Ya Tuhanku, Makbulkanlah permintaan ayah dan ibunya.
AMIN YA RABBAL ALAMIN.

Sebak, sedih, sebakkk!!!!!!!!


2 comments

Write comments
sueshe
AUTHOR
February 24, 2012 at 7:09 PM delete

rasa geram bile baca status kt fb tuh..xde sensitiviti lgsg..klu ye pon nk laku kan insurans xpyh nk amik kesempatan..da la keluarga arwah masih bersedih...xtau nk kate ape lg...:(

Al-Fatihah buat arwah Faris..
yang pasti syurga milikmu duhai anak..(*mengalir air mata ms taip neh*)..mmg kuat btl naluri kite sebagai ibu neh walaupon tiade hubungan arwah Faris..

Reply
avatar
sue zainun
AUTHOR
February 24, 2012 at 7:17 PM delete

dari gaya penulisannya mmg tak patut la keluarkan isu tu..kena anak di abaru tau..marah nih..:p

Reply
avatar