FOLLOW ME

February 11, 2012

For Us to Think .. ^_^

Tanda tanda cinta semakin pudar

1. Malas angkat telefon..
Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..
2. Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..kalah YB.
3. Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.
4. Mula menggelakkan diri dari bejumpa.
5. Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.
6. Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido.
7. Apa kita buat dah tak betul dimata dia.
8. Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.
9. Taip sms pun pendek2 je.
10. Bila kita cakap "i love u", dia balas 'errrmmm.." jer.
11. Bagi alasan.. "awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak.."..
masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu.
12. Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.busy.
13. Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal "kahwin"..?? Insyallah kalau de jodoh. kejap jer dia tuka topic.
14. Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.
15. Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.
16. Dengan orang lain dia boleh cakap 'single'.
17. Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang
dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.
18. Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik.
19. Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp
cepat panas.

He He He ! Ye ke weh?
Macam ada jek.
Tapi bagi aku..... Bukan tanda cinta makin pudar,
Tapi kita berubah sedikit demi sedikit mengikut peredaran masa........

Kau orang rasa??

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

akak.. ibah tak sambut valentine pun.. :D ehe...

miranadia said...

dah sah sah benda tu haram. nak sambut jugak...adoiiii

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design