FOLLOW ME

February 15, 2012

Dalam kapla, batu ada duduk...

Haish....
Sana sini da terengkan, ape perlunya smbut 14 Feb? Kau tahu ke kenapa adanya @ wujudnya 14 Feb? Tak tahu pape kan? Yang tahu 14 Feb adelah hari pasangan kekasih.... Haaaa!!!!!! Bijak pandaiii la sangat kan? ....

Geram je haku, bukak tv, baca paper, kisah penangkapan beramai2 remaja melayu, lagi malu ISLAM plak tu... Pada nama jek kot! Motifff?? Aiyaaaaa, entahlaaaaa...mak pun tak faham nak. Kau raikanla sangat 14 feb, 9 bulan akan datang, which date oktober @ november maka banyak la lahir anak luar nikah hasil 14 feb kau orang kan?? Huuuuu!! Geram ok.

Lagi 1, nama je belajar U, belajar Kolej, keje pangkat beso segala, tapi bangang. * sorry * .... Kau tahu, sedia maklum, setiap kali bila ada perayaan @ smbutan tah pape yg ade di muka bumi Malaysia ni, rush besar2an atau kecil2an akan dibuat terutamanya kat cheap2 hotel @ rumah tumpangan segala ni kan? Sooo?? Kau memang serah diri la yer taka? Oooo..... Org nak wat, kau nak wat , tapi bajet tarak! Share dwet ramai2 pastu bermalam kat cheap rumah tumpangan, pastu kena ambush, kena tangkap ramai2... Pastu termengandung, pastu kena tindakan disiplin kat kolej @ u, amekkk kau. Ada otak tak nak fikir.

Sebelum buat tu cer la FK. Haram jadu sungguh!
+ ok aku da tak marah dah +

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design